Connect with us

Музика

Горещите MINISTARKE вдигат градуса в The1exclusive

Avatar

Публикувано

на

Ministarke L

снимка: PR

На 17 март в клуб The1exclusive ще гостуват горещите MINISTARKE, които набират все по-голяма популярност в България. Красавиците ще пеят за трети пореден път в оборотното заведение и ще зарадват специалните гости в центъра на нощна София.

Очарователните девойки от най-актуалната в момента сръбска формация ще излязат на сцената на The1exclusive непосредствено след втория концерт на Цеца в София. Те ще подгреят публиката с най-големите си хитове – „Boing 747“, „Uno momento“, „Poplava“, „Мoje Jedino“, „Gram emocija“, „Paradoks“ и други – все динамични парчета, съчетаващи горещите балкански ритми с елементи на поп. А звездата на MINISTARKE Едита Арадинович ще завладее всички присъстващи в клуба с неизчерпаемата си енергия и отличителна харизма.

The1 exclusive Ministarke

Иконата на сръбската музика Цеца Ражнатович специално избра най-голямата сензация на Балканите- MINISTARKE да бъдат подгряващи на невероятните й спектакли на 16 и 17 март в „Арена Армеец“. Концертите са организирани от продуцентската компания Moko Solutions.

https://www.youtube.com/watch?v=Gvchbkh4jQY

Advertisement
Continue Reading
Advertisement