Connect with us

Събития

Графа представя хаус ремикса на хита “Домино” в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

Grafa 2

Броени дни след супер успешния акустичен концерт на Графа в НДК, изпълнителят се завръща на клубната сцена, за да представи за първи път на живо хаус ремикса на най-въртяната българска песен в ефира – „Домино“, както и нова клубна програма. Почитателите му ще могат да се насладят на уникалния лайв на 3 декември в популярния столичен :PM CLUB, със специалното участие на музикантите – Борислав Бояджиев a.k.a DJ Bor4e – перкусия и DJ, Теа и Венци Трифонов от Teabo. Подгряващи диджеи на партито ще бъдат резидентите на клуба – SIMON & GO-GO.

Изпълнителят на “Дим да ме няма”, „Невидим” и новия хит “Домино” ще се качи на сцената, за да поднесе на публиката една страхотна вечер в :PM CLUB, наситена с българска музика и класно шоу, както и да напълни сърцата ви с романтика. На 3 декември, Графа ще представи много от своите актуални хитове, както и по-стари парчета, с които заслужено спечели през последните години почти всички възможни музикални награди у нас.

fanpage 0312

Владимир Ампов-Графа е музикант, продуцент, посланик на UNICEF и любимец на  българската публика. През 2014г. неговата популярност, бизнес хъс и завладяваща харизма на сцената, му отредиха почетното трето място в класацията на „Топ 70 на българските знаменитости”,  на списание Forbes България.

Continue Reading
Advertisement