Connect with us

Gaming

Григовор подготвя хитове за тазгодишното издание на On!Fest

Avatar

Публикувано

на

Grigovor pic

снимка: ПР

Със силен адреналин, много емоции и забавления стартира 48-часовия маратон ON! Fest този уикенд в Интер Експо Център, София. В наситената си двудневна програма на 24-ти и 25-ти юни, фестивалът за градска култура ще събере на едно място феновете на компютърните и настолните игри, последователите на манга и аниме културата, феновете на екстремните спортове, музиката и графитите в градска среда и всички, желаещи да пробват по нещо ново.

ON Fest visualПрез целия първи ден на фестивала, вдъхновено от американските улични дневни партита, ON! Fеst и академията за диджей продуценти Sound Ninja, организират Block Party – музика на живо, графити конкурси и брейк танци на открито. Ще чуем хип-хоп, грайм, рага и трап селекция от DJ-ите Bashment (Стоян Николов) и FNKZ (Юлиян Методиев) в комбинация с MC-тата HEMA (Любомир Симеонов), Jahmmy Youth (Цветелин Грударски), Chibook (Александър Георгиев). Те стоят зад Gremlinz, наскоро създаден проект, който има за цел да поднесе предимно UK GRIME и UK BASS звук на софийска сцена, както и Dancehallist, 100% денсхол – рага движение на локално ниво, чиято цел е да се представи качествен подбор на най-доброто от денсхол културата.

Ексклузивно в деня на събитието двата проекта ще се обединят в едно цяло MASH UP MEDLEY CREW, но има уловка. Артистите ще излязат от комфортните си зони, което буквално означава смяна на стиловете! Ще сменят всичко, ако трябва и микрофоните! Веднага след тях щафетата поема любимия ни и познат от добрите барове по линията София – Градина DJ Rawland, за да завършим с острите рими на Григовор, Жлъч и Гена.

Имаме удоволствието да се срещнем с Григовор и да му зададем няколко бързи въпроса, докато предистартовото броене на часовете преди началото на фестивала да започва.

 

Advertisement

Какво за теб е музиката?

Музиката е най-великото изобретение на човека.

Има ли шанс младият музикант в България и какъв е той?

Разбира се! Нещо повече – има големи шансове да прави каквото си иска и на някой да му хареса.

Какво иска да чуе БГ публиката?

Advertisement

„Кажете оооооооо.“

Как се прави хит? Как звучи за теб истинският хит?

Нямам представа, никога не съм правил хит. Иначе би било добре да е яка песен.

Кои артисти би посочил като свои ментори?

Група Пинк Флойд.

Advertisement

Ако можеше да си супер герой, кой би бил и каква суперсила би притежавал?

Да съм добър човек във всяка една секунда.

Kакво си ни подготвил от сцената на ОнФест 2017?

Само хитове.

Пълната програма на събитието, можете да следите тук: http://onfest.org/program.php

Advertisement

Билетите за двудневния фестивал за градска култура са в предварителна продажба тук: http://onfest.org/tickets.php.

Continue Reading
Advertisement