Connect with us

Lifestyle

Грижата за зрението е по-достъпна с tbi и SkyOptic

Avatar

Публикувано

на

Надежда Коцинова, снимка: ПР

За да осигури на българите възможност да се грижат за зрението си, без да правят компромиси с месечния си бюджет, tbi сключи партньорство с директния вносител на висококачествени диоптрични, защитни и слънчеви очила SkyOptic. Клиентите вече могат да закупят очила на 4 равни вноски с 0% оскъпяване както във физическите магазини в страната, така и в онлайн магазина на SkyOptic.

В допълнение, всеки клиент, който си закупи очила, има възможност да посети безплатен очен преглед при специалист в очните кабинети на веригата оптики. А по повод Свети Валентин, през месец февруари всички клиенти на SkyOptic могат да се възползват от промоционалната възможност да закупят един модел слънчеви или диоптрични очила на редовна цена и да получат втори модел безплатно.

Проблемите със зрението са все по-често срещани сред хора от различни възрасти. Такава е тенденцията през последните години, особено след масовото навлизане на дистанционната работа и обучение по време на пандемията. Липсата на редовна профилактика задълбочава проблема, а противоепидемичните мерки допълнително затрудниха или отложиха медицинските прегледи, включително тези при офталмолог. Редовните очни прегледи са от решаващо значение за ранното диагностициране и успешното навременно лечение, особено при децата. Сега, две години по-късно, специалистите от SkyOptic отчитат ръст в продажбите на диоптрични очила. Положителната тенденция е, че все повече хора обръщат внимание на зрението си и търсят консултация за защитни очила при работа с електронни устройства или преглед за корекция на зрението.

“Заради многото дигитални екрани в ежедневието, все повече хора предприемат навременни мерки за защита от вредните излъчвания. Препоръчително е на всеки две години да се извършва профилактичен очен преглед, а при хората с проблем е хубаво това да се прави един път в годината. Сега, благодарение на колаборацията ни с tbi, всеки ще може да закупи нужните очила и да плати за тях по-късно, без оскъпяване”, коментират от SkyOptic.

Advertisement

„Заради високата инфлацията през последната година, голяма част от стоките и продуктите продължават да бъдат непосилни за джоба на българите. За грижата за здравето обаче компромиси не трябва да се правят. Затова, заедно с нашите партньори от SkyOptic, улесняваме достъпа на българските потребители до висококачествени очила. Сега грижата за зрението е 4 пъти по-достъпна – клиентите могат да разсрочат сумата за нужните очила и да ги изплащат без оскъпяване на 4 равни вноски“, коментира Надежда Коцинова, ръководител „Търговски партньорства“ в tbi.

Финансовият инструмент за плащане на части на tbi е предпочитано решение за близо 20 000 търговски локации в България, Румъния и Гърция, които са го имплементирали в онлайн и физическите си магазини.

Continue Reading
Advertisement