Connect with us

Музика

Група „Сленг“ с ново видео 
и сериозни творчески планове през 2017 г.

Avatar

Публикувано

на

Slang

Музикантите от група „Сленг“ започнаха 2017 г. с представянето на новото си видео към песента „Където си ти“. Това е вторият сингъл на бандата с участието на сегашния вокалист – Владо Михайлов. След кратко творческо затишие, групата зарадва своите почитатели с видеото към красивата балада и новината за предстоящите си планове.

Музиката и аранжиментът на песента „Където си ти“ са дело на „Сленг“, а текстът е на Владо Михайлов, който е и режисьор на видеото.  Записите, миксирането и мастерирането на парчето се случват в студио Perfect Records. Оператор на клипа е Томислав Михайлов – Чочо, а за монтажът на кадрите се грижи Руслан Грудев – Роко.

Главни герои в новото видео на група „Сленг“ са актьорите Ирмена Чичикова и Стефан Щерев, които познаваме от многобройните им роли в театъра и киното. Клипът към песента „Където си ти“ е наситен с онези земни и човешки послания, кодирани дълбоко в творчество на „Сленг“. Продукцията е абстрактен разказ за непреходните ценности в живота и силата на човешкото съзнание. В заснемането на кадрите се включват също и приятели на бандата, които завършват цялостния образ на продукцията – личен и неподправен.

Новият клип е предвестник на добри новини около „Сленг”. През февруари групата планира издаването на EP с няколко парчета на български и английски език. С него феновете ще могат да се настроят за предстоящия концерт през месец март, в който музикантите ще представят своята нова продукция, плюс добре познатите песни на „Сленг” още от годините на създаването им, когато фронтмен беше Дими.

В плановете на групата е също издаването на чисто нов албум през 2017 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement