Connect with us

Култура

Гръцки плажове лекуват разбити сърца в „Моето голямо гръцко лято“ от Сю Робъртс

Avatar

Публикувано

на

Моето голямо гръцко лято снимка scaled

Отправяме се на книжно бягство към закътан гръцки остров в дебютния летен роман на британската писателка.

В разгара на летния сезон, когато мечтите за синьо море и коктейли на плажа най-после стават реалност, на пазара се появява сърцата история, която припомня, че всеки проблем си има своето решение. И то е да отидеш на почивка.

В дебютния си роман „Моето голямо гръцко лято“  британската авторка на летни романси Сю Робъртс  кани читателите на шеметно приключение с ухание на море и мечти.

Британката Манди дълго е вярвала, че ще остарее в прегръдките на съпруга си Дани. Нейната ученическа любов, човекът, с когото е споделяла всички важни моменти, още откакто е била на петнайсет. Когато обаче открива, че Дани ѝ изневерява, Манди е изправена пред трудно решение. Дали да го зареже, както я съветва майка ѝ, или пък да даде още един шанс на брака им?

Съкрушена от предателството, Манди знае, че е време да направи големи промени в живота си. Точно тогава съдбата ѝ се усмихва и ѝ предлага невероятна възможност – да остави всичко и да замине на ваканция до красиво малко средиземноморско селце на брега на морето в Гърция. Манди винаги е искала да бъде пътешественичка, но никога досега не се е осмелявала да го направи.

Advertisement

Решена да открие отново искрата в себе си, Манди се качва на самолета, готова за приключения и втори шанс за щастие. И изглежда се е запътила към точното място. На фона на лазурното небе, тюркоазените води и златните плажове младата жена скоро открива, че слънчевите гръцки острови са способни да излекуват раните ѝ и да ѝ дадат сили да вземе правилните решения, от които зависи животът ѝ оттук нататък.

Вместо да се самосъжалява, тя се заема с нещо ново – да превърне закътаното и слабо посещавано островче в атрактивна дестинация за туристите като организира голям фестивал със световноизвестни изпълнители. На помощ в това предизвикателство ще ѝ се притекат както новите ѝ приятели, които среща на острова, така и висок и красив непознат, който е пълна противоположност на нейния съпруг.

Ще може ли Манди да излекува разбитото си сърце? Или бедите от стария ѝ живот ще я настигнат и на това райско място?

Забавен, увлекателен и разтоварващ, „Моето голямо гръцко лято“ е красив плажен романс, който ни предизвиква да мечтаем, да пътуваме и да преследваме щастието. С много енергия, въображение и чувство за хумор Сю Робъртс дебютира като истински майстор на романтичните комедии и отвежда читателите на книжно бягство, перфектно за топлите летни вечери.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement