Connect with us

Lifestyle

Дани Владимирова започва да води уикенд емисиите по Bulgaria ON AIR

Avatar

Публикувано

на

Даниела Владимирова

снимка: ПР

От 16 януари тя ще замества колегата си Петя Кертикова, която излиза в майчинство

С повече от 10-годишен стаж в медиите, от 16 януари Даниела Владимирова ще бъде лицето, от което зрителите ще научават най-важните новини от страната и света през съботните и неделните дни. Тя ще води всички емисии на Новините ON AIR през уикендите на мястото на колегата си Петя Кертикова, която очаква първата си рожба и излиза в майчинство.

С богат журналистически опит пред камерата и на терен, Дани Владимирова е добре позната на зрителите. Тя се присъединява към екипа на националната политематична телевизия през 2016 година като водещ на Новините ON AIR и репортер. Следи информационния поток и не изпуска детайли нито от вътрешните, нито от международните новини, включително спорта.

Сега освен че ще се грижи да държи зрителите информирани за всичко най-важно през уикендите, Дани Владимирова ще продължи да се изявява и като репортер.

Advertisement

„Харесвам да бъда и „на терен“, както се изразяваме на служебен жаргон. Репортерската работа ме държи в кондиция и изостря сетивата ми, а това е изключително важно в нашата работа“, казва тя.

Екипът на Bulgaria ON AIR пожелава на водещата на Новините ON AIR и автор на поредицата „Завърналите се“ спокойна бременност, а на водещата Даниела Владимирова много положителни новини и успешни емисии.

Continue Reading
Advertisement