Connect with us

Музика

Дарин Ангелов и Максим Ешкенази в „Подкастът на нощта“

Avatar

Публикувано

на

NIGHT 780x400 MEDA

В новия епизод на поредицата на БНТ „Подкастът на нощта“, водещата Инес Павлова разговаря в студиото с актьора Дарин Ангелов и Максим Ешкенази за ефектa, който Ковид кризата предизвика и за мислите, които оформят реалност.

Актьорът Дарин Ангелов разказва как приема ситуацията, в която глобалната пандемия постави изкуството, за носталгията към театъра и публиката и за страха, който изпитва на сцената, когато се приближава до артистите с притеснение да не ги зарази.

Колебанието на сцената, да се приближиш до колегите си, отнема удоволствието на зрителя да изпита емоцията, за която е в театъра.“, споделя актьорът.

Дарин Ангелов разкрива мисли, които го спохождат и как успява да остане оптимист. Каква е равносметката, която хората на изкуството и публиката си правят след социалната дистанция и какви промени очаква, когато се върнем отново към „нормалното“?

Музикантът Максим Ешкенази споделя особеностите да преподава онлайн, за носталгията към концертите и за това, как вече му липсват пътуванията, които преди не е харесвал. В разговора той разказва и за съня си, в който попада в Ухан и как реалността, в която сме сега започва да се отразява на различни нива в съзнанието ни.

Директно от Плевен в разговора се включва и актьорът и режисьор Ованес Торосян, който тази година е част от трупата на Плевенския театър.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement