Connect with us

Култура

„Да покориш себе си“ – вдъхновяващата история на Силвия Аздреева

Avatar

Публикувано

на

Смелата българка разказва в книга как психиката убеждава физиката, че няма невъзможни неща. И каква е цената на мечтата.

Първият българин, изкачил последователно Еверест и Лхотце; първата българка на К2; първата българка на Лхотце; първата българка, изкачила три осемхилядника. Това са само някои от впечатляващите постижения на смелата Силвия Аздреева, която се превърна в гордост и радост за цяла България.

Историята на това (не)обикновено момиче с воля на високопланинска буря оживява в новата ѝ книга в съавторство с журналиста Найден Тодоров„Да покориш себе си“, която ще излезе в книжарниците в началото на декември и вече е налична за предварителна поръчка.

Истинска и разтърсваща история, която доказва, че психиката може да убеди физиката, че няма невъзможни неща.

От едно момиче, което просто обича планината, до същинска стихия, която стъпка по стъпка постигна наглед невъзможното, Силвия Аздреева се превърна във вдъхновение за хиляди българи и истински пример за човек с безгранична сила на духа.

Advertisement

„Да покориш себе си“ разказва нейната история – сурова, неукрасена, без преструвки. История за собствените ни граници, която ще промени представите ви за всичко човешко. Чуйте я!

Continue Reading
Advertisement