Connect with us

Музика

Два месеца до концерта на OneRepublic в София

Avatar

Публикувано

на

OneRepublic 1

След точно два месеца, на 2 юни, София ще стане част от хитовото турне на една от най-популярните поп-рок банди в момента – OneRepublic. Столицата ни ще бъде домакин на едноименното турне NATIVE, представящо албума с най-много хитови сингли до момента, сред които  “Feel Again,” “If I Lose Myself,” “Counting Stars,” “Something I Need,” “Love Runs Out,” и “I Lived.”. Албумът достигна номер 4 в класацията на Билборд 200 и номер 9 в UК Album Chart. Първата спирка от световното турне е Барбадос, следват още 14 държави, за да дойде ред  и на София и България, които ще видят и чуят за първи път Райън, Зак, Еди, Брент и Дрю в едно грандиозно шоу на 2 юни.

Турнето носи името на третият и най-успешен албум на момчетата – NATIVE, издаден през 2013 и получил четвърто място в класацията за албуми на Billboard 200. Водещият сингъл “If I Lose Myself” се класира на първите позиции в няколко страни, а третият сингъл “Counting Stars” се превръща в най-популярния техен хит за последните години, нареждайки се в топ 5 в класации в Австралия, Канада, Германия, Ирландия, Нова Зеландия, САЩ и Великобритания. Това остава най-популярният техен сингъл в Англия. Освен това заема втора позиция в американската класация Billboard Hot 100, което бележи най-голямото им постижение след “Apologize” от 2007.

Билети за концерта може да откриете в мрежата на EVENTIM, включително и на 51 OMV бензиностанции в цялата страна. За повече информация: eventim.bg и omv.bg. Цените на билетите са от 65 до 110 лв.

Continue Reading
Advertisement