Connect with us

Музика

Дебют за Bobby и Vin

Avatar

Публикувано

на

DSC 9229a

Дебютното парче на младите изпълнители Bobby и Vin вече е факт. Песента веднага се изкачи в челните класации на много интернет сайтове, в които и популярният сайт за видеообмен vbox7. Парчето е направено от бийтмейкърът Денис Алиев, който тепърва набира популярност. Текстът е написан от Bobby. Миксът е дело на Димитър Попов – Бучката, който стои зад лейбъла Highass Studio и зад проекти на Руди, Дули, Муден и Кукушеф, Lexus, Клавдия, Тото и други. Мастерингът е дело на RadoRe .

Във видеоклипът участват актрисите Деси Моралес – популярна покрай сериала на БНТ „Четвърта власт“, както и в холивудски продукции с Крисчън Слейтър, Жан Клод Ван Дам и други, както и Вяра Зайкова – участничка в първото риалити за актьори Star Machine, както и в постановката „Апокалипсис кога“ заедно с Мариян Бачев, Орлин Горанов и Диана Любенова.

Видеоклипът е сниман от Стефан, който е снимал клипове на Alex P, Руди, младата изпълнителка Missher и други. Пост-продукцията е дело на Емилиан Дачев. Интересното около видеоклипът е, че е сниман два пъти. При първият път кадрите се губят от хард-диска, поради проблем в устройството. Следват поредица от опити да се запусне хард-диска, но неуспешни. Следва организация на нови снимки, нова локация и нова концепция на клипа.

Клипът и песента са подкрепени от един от най-големите хип-хоп лейбъли – MFZanimation , в който членуват Dim4ou, F.O. MWP, GFE & Pain, Bobi Kinta и други. Bobby & Vin не се определят като типични хип-хоп изпълнители, защото нямат трудностите, които, според тях, съпътстват в живота на повечето техни колеги, които възпяват в песните си. Залагат на обучението и вярват, че доброто образование е гарант за добър живот. Bobby е с три висши, а една от предишните му работи е Европейският парламент в Брюксел. Vin също се е захванал с няколко образования едновременно, като предишната му работа е Anti-Fraud в голяма международна компания. Определят себе си като добри момчета и музиката за тях е едно голямо удоволствие, което могат да си доставят.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement