Connect with us

Музика

Денис Касъмов обира статуетките на Петите годишни БГ ХИП ХОП НАГРАДИ 2017

Avatar

Публикувано

на

Denis Kasamov JAY CEE AWARD

снимка: PR

Наградата в категория „НАЙ-ДОБЪР БИЙТМЕЙКЪР“ бе присъдена от гласуващите фенове през интернет и чрез SMS на един от най-актуалните хитмейкъри в модерната комерсиална БГ музика през последните 5 години – JAY CEE.

JAY CEE има сключен активен издателски договор за цялостно творчество с музикална компания BG MUSIC, собственост на Денис Касъмов, която го представлява ексклузивно за територията на цял свят и е негов ексклузивен мениджър и музикален издател.

Денис Касъмов лично излезе на сцената заедно с най-добрия хитмейкър за последните 5 години при връчването на статуетката, като го подкрепи морално пред всички присъстващи в залата и прикани и те да направят същото с думите:

„Аз повярвах в него и не спирам да го подкрепям! Повярвайте му и вие, за да продължава да има още повече качествена и хитова мейнстрийм БГ музика!”

JAY CEE  е АВТОР на най-големите хитове през последните 5 години на редица от най-популярните мейнстрийм артисти-изпълнители в историята на съвременната комерсиална БГ музиката – 100 Кила, Кристо, Лора Караджова, Сантра, Бобо, Young BB Young, Криско, Sladkaristika, Жана Бергендорф, Орлин Павлов, Dim4ou, IVY, Елена Брусарска, Цветелина Янева, JJ и много други.

Advertisement

Хитовете, част от творчество на JAY CEE са с обща гледаемост в интернет от 40 милиона уникални реални неплатени и неманиполируеми гледания и с близо 100 000 airplay излъчвания в над 20 национални телевизии и радиостанции.

Още с откриването на церемонията на 359 HIP HOP AWARDS 2017 първата статуетка бе в категория „ДЕБЮТ НА ГОДИНАТА“, която бе връчена лично от Денис Касъмов, като човек подкрепящ младите БГ артисти-изпълнители и автори, който дава зелена светлина на новата вълна в БГ музиката. Той предостави лично и допълнителна специална награда в полза на победителят в категория „ДЕБЮТ НА ГОДИНАТА“ – гарантирана airplay ротация на стойност 5000лв. в ефира на национална музикална телевизия BG MUSIC CHANNEL. Победителката, която грабна двете награди бе най-новото попълнение на българската музикална сцена и най-актуалното женско име в жанра – DARA. Tя буквално избухна от радост на сцената и направи истински фурор, типично в нейн стил.

Continue Reading
Advertisement