Connect with us

Събития

Ден на отворените врати в Derida Dance Center

Avatar

Публикувано

на

Hip Hop DDC

Derida Dance Center стартира новия сезон с подарък за всички любители на движението и активния живот. Заповядайте в танцовия център на 13-ти септември (събота) за безплатен пробен урок в някоя от дисциплините, които центърът предлага.
За да участвате в събитието, подкрепящо каузата за здраво и активно съвременно общество е необходимо да изберете един или повече класове, които желаете да посетите в този ден и да се регистрирате през съответната форма на сайта на центъра. Регистрацията отнема няколко секунди и ви гарантира безплатно посещение в рамките на Деня на отворените врати: http://www.derida-dance.com/qs/bg/component/seminar/
На същия линк можете да видите от колко часа стартира всеки клас. Програмата е разнообразна и включва зумба, пилатес, суинг танци, ирландски танци, съвременен танц, класически балет, кондиционен тренинг, хип хоп и народни танци. Центърът предлага и курс по ориенталски танци, за който ще се проведе безплатен урок в друг ден – на 16-ти септември от 18:30 часа.

DDC_Athletic training
Денят на отворените врати става обичайно събитие за танцовия център, като се провежда за трети пореден път. Неговата цел е да популяризира възможностите за движение и активен живот на хората в големия град и да гарантира един ден, изпълнен с радост от танца и спорта.
Derida Dance Center е първият център за съвременен танц и обучение в България. Центърът предлага както модерни и класически класове за професионални танцьори, така и обучение в различни танцови и аеробни дисциплини за любители. Пространството заема важна част в културния живот на София, като регулярно се представят пърформанси и спектакли.
Derida Dance Center е припознат като надежден партньор в осъществяването на значими проекти, голяма част от които са с участието на доказани международни организации.
Derida Dance Center се намира на бул. Сливница 245 (в близост до метростанция Лъвов мост). За детайлна информация относно местонахождението и курсовете, посетете уебсайта на центъра: http://www.derida-dance.com/qs/index.php

DDC Irish dance

Continue Reading
Advertisement