Connect with us

Музика

Деси Добрева гостува в „Музика, музика“ по БНТ 1

Avatar

Публикувано

на

4.МузикаМузика БНТ 1

снимка: ПР

Тази неделя, ВенЗи и Йоанна Драгнева ще посрещнат в студиото на забавно-музикалното предаване „Музика, Музика етно-дивата на българският фолклор, харизматичната Деси Добрева. Брилянтна певица, класически пианист и композитор, тя е сред най-обичаните популярни имена у нас и с вълшебния си глас направо ще открадне сърцата ви.

Гледайте „Музика, Музика“ тази неделя,  13 декември 2020 г. от 13:30 ч. по БНТ 1 и следващата от 18:30 ч. по БНТ 2

Забавно-музикалното образователно предаване „Музика, Музика“ стартира през 2018-та година по БНТ 2, а от тази есен вече и по БНТ1. Третият сезон започна с качествена музика и приятни изненади. Сред гостите ще видим едни от най-успелите и талантливи български музиканти и артисти от различни жанрове.

Водещи са ВенЗи и Йоанна Драгнева. Двамата са доказани изпълнители, с голяма популярност и с лекота влизат в ролята на домакини в студиото.

Advertisement

Освен да забавлява, предаването има за цел и да запознава зрителите с най-модерното и интересното от световната и българската музикална сцена, да представя различни стилове в музиката, термини, факти или интересни исторически събития с голяма значимост. Всяка седмица звездните артисти представят своите вълнуващи акустични изпълнения на живо, а всеки брой изненадва с игри и изненади, специално подготвени за предаването.