Connect with us

Култура

Детска кампания стимулира децата да прегърнат уникалността си

Avatar

Публикувано

на

RYW Main visual

Кампанията „Пресъздай своя свят“ цели да им даде сила и увереност в себе си„Бъди  себе си. По своя начин.“

Cartoon Network стартира нова кампания за цяла Европа, Близкия изток и Африка (EMEA). Тя се казва „Пресъздай своя свят“ и това лято възхвалява уникалността на всяко дете, като го насърчава да бъде истински щастливо и уверено в себе си.

Жизнената и забавна мултиплатформена инициатива ще включва историите на деца, които правят невероятни неща в ежедневието си – от овладяване на изкуството на ролковите кънки или карате до балансиране на футболна топка, докато си мият зъбите или играят брейк. Много от любимите герои на Cartoon Network, включително Гъмбол и Дарвин, триото от „Ние, мечетата“ и бандата на „Малки титани: В готовност!“ също ще подкрепят вдъхновяващите таланти на фенове си.

12-годишната световна музикална сензация, Нанди Бушел се включва в инициативата, за да й вдъхне още повече живот. Като тя ще покаже таланта си в част от предстоящото мултиплатформено съдържание на кампанията.

Моника Омен, вицепрезидент на бранд комуникации и управление на франчайзинга за деца на EMEA, отбеляза: „Всеки ден все повече се вдъхновяваме от нашите фенове и сега Cartoon Network иска да насърчи всеки един от тях да прегърне същността си – които и да са те, каквото и да правят, както и да го правят. „Пресъздай своя свят“ е създадена, за да даде възможност на децата да се чувстват щастливи в своята автентичност и да ги увери, че всеки от тях има значение. Забавният и приобщаващ стил на Cartoon Network е неизменна част и от тази кампания, която ни дава платформа за представяне на абсолютно удивителните деца на днешното време.“

Advertisement
Continue Reading
Advertisement