Connect with us

Кино

Джордж Клуни и Джулия Робъртс ни предлагат „Билет до рая“

Avatar

Публикувано

на

image002

Идеалното кинопредложение за бягство от сивата есенна действителност

Емблематичните и обичани от милиони зрители носители на „Оскар“ Джулия Робъртс и Джордж Клуни вече ни очакват в кината и ни канят да купим Билет до рая, за да ги придружим до една от най-приятните и забавни филмови дестинации тази есен. Режисиран от Ол Паркър (Mamma Mia! Отново заедно) и заснет на зашеметяващо красиви локации, филмът разказва за бивши съпруг и съпруга, които са в постоянна война помежду си, но са принудени да заровят томахавката в името на една обща цел – да провалят сватбата на дъщеря си.

В ексклузивен материал „все така влюбените“ Робъртс и Клуни ни отвеждат зад кулисите на Билет до рая и по изключително забавен начин разкриват какви са положителните и отрицателни страни от взаимната си работа по филма. Видеото е нагледен пример за изключителното звездно излъчване на двамата емблематични актьори, както и за неоспоримата химия помежду им, когато са на екран. Химия, която е неизменна част от филма и която, наред с красивите гледки, хумора, затрогващата история и отличните изпълнения на младите поддържащи актьори, в лицето на Кейтлин Дивър, Лукас Браво, Били Лорд, правят Билет до рая идеалното кинопредложение за бягство от сивата есенна действителност.

В Билет до рая, за да отпразнува завършването си с отличие от университета, Лили (Дивър), заедно с най-добрата си приятелка (Лорд), заминава на пътешествие в Бали. Когато младата жена се запознава с местен младеж (Браво), тя ненадейно решава да се омъжи за него и е готова да загърби целия си досегашен живот и бъдещето си, в името на любовта. Но не и ако мама и тате (Робъртс и Клуни) имат какво да кажат по въпроса. Те са твърдо решени, да попречат на Лили да повтори собствените им грешки и са готови да минат всякакви граници на приличие и здрав разум, само и само да предотвратят сватбата. Дали обаче ще успеят да изпълнят пъкления си план преди да се избият взаимно? И възможно ли е под дима на бойното поле още да тлее любов?

Advertisement

Освен режисьор на Билет до рая, Ол Паркър е и сценарист заедно Даниел Пипски. Продуценти са Тим Бивън, Ерик Фелнър, Сара Харви, Дебора Болдърстоун, Джордж Клуни, Грант Хеслов, Джулия Робъртс, Лиса Робъртс Джилиън и Мелиса Ярес Джил. В ролите са Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Кейтлин Дивър, Били Лорд, Лукас Браво и др.

Резервираме своя Билет до рая тази есен само в кината.

Continue Reading
Advertisement