Connect with us

Музика

Джо Елиът от Def Leppard става част от екипа на Z-Rock

Avatar

Публикувано

на

8074950c e86b 4b29 a98d d6c6f022a8ba

За първи път в България световна рок легенда със собствено шоу в ефира на Z-Rock. Фронтментът на Def Leppard ще излъчва The Joe Elliott Show всяка събота от 11ч. директно от Лондон. Феновете на рока ще могат да се насладят на личната селекция на Джо Елиът, включваща най-доброто от хард рок сцената. 

Всяко предаване ще бъде посветено на определен тема или музикална личност. Легендарният фронтмен ще „разказва“ историята на рока от първо лице, през личното си познанство с най-големите звезди в историята на музиката. Българската публика е първата на континента, която ще може да се наслади на неповторимото Joe Elliott Show. Очаквайте още тази събота в ефира на Z-Rock – рок радиото на България, директно от британската столица феноменалния вокалист на Def Leppard Joе Elliott! 

Това е единственото шоу, което Джо Елиът прави извън САЩ и Обединеното кралство. Продукцията е специално ориентирана към българската аудитория и слушателите на Z-Rock, за които фронтменът отправи специално обръщение.

Феновете ще могат да чуят повторение на шоуто всеки вторник от 20ч. по Z-Rock. Рок радиото на България затвърждава лидерските си позиции като с най-качествената програмна селекция.

Continue Reading
Advertisement