Connect with us

Телевизия

Диамантените момичета и Андреа Банда Банда гостуват на Орлин Павлов в „Събота вечер с БНТ“

Avatar

Публикувано

на

BNT Andrea Banda Banda jpeg

снимка: БНТ

Олимпийските шампионки по художествена гимнастика учат водещия как да върти обръч и лента

Тази събота, 11 февруари, от 21:00 ч. в шоуто „Събота вечер с БНТ“ лъчезарният Орлин Павлов ще посрещне олимпийските шампионки по художествена гимнастика от Токио 2020 г. Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ще разкажат за своите мастъркласове, които провеждат на различни места по света, както и ще споделят на кои легендарни гимнастички се възхищават.

„Нека да разчупим гипса на Орлин Павлов! Удоволствие е да покажа на диамантените момичета моя „талант“ с обръч и лента… И да бъда оценен от тях! Но… както и зрителите ще видят, бързо се уча и то само с поглед“, споделя водещият на „Събота вечер с БНТ“ Орлин Павлов.

Популярната в социалните мрежи Андреа Банда Банда ще разкрие забавни подробности за работата си като част от екипа на БНТ по време на отразяването на световното първенство по футбол в Катар. Заедно с Орлин Павлов ще изиграят една бърза игра „Познай футболиста“.

Advertisement

Кой ще поднесе музикалния десерт в шоуто „Събота вечер с БНТ“ – зрителите ще разберат тази събота, 11 февруари, от 21:00 ч. по БНТ 1!

Ако сте пропуснали да гледате първия епизод на „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов, може да го видите ТУК

Continue Reading
Advertisement