Connect with us

Кино

„Диви същества с Доминик Монахан“ се завръща по VIASAT NATURE

Avatar

Публикувано

на

Viasat Nature WILD THINGS with Dominic 1

снимка: ПР

В трети сезон Доминик Монахан („Властелинът на пръстените“, „Изгубени“) изследва някои от най-отдалечените кътчета на страни като Боливия, Мадагаскар, Шри Ланка, Мозамбик и Филипините – докато търси най-големите, най-странни и най-страховити живи същества.

“Диви същества“ е поредица за пътувания, която проследява експедициите на актьора Доминик Монахан. Той търси най-опасните, впечатляващи и трудно-уловими същества в света.

В настоящия трети сезон Дом разширява търсенията си към още по-големи и по-лоши животни – индийска кобра, летящ гущер, гигантски китови акули и редкия и много страховит Айе Айе от Мадагаскар са само няколко от съществата в списъка на му този път.

„Диви същества с Доминик Монахан“ се излъчва във Великобритания през 2012 г., а през 2013 г. – в САЩ и Канада. След излъчването на сезон 2, Travel Channel купува поредицата. Тя е номинирана за „Най-добра риалити поредица“ на 3-ите годишни Critics’ Choice тв награди и за „Изключителна риалити поредица без сценарий“ на 66-ите творчески награди Emmy.

Advertisement

Във всеки епизод, Монахан отвежда зрителя в изпълнено с екшън търсене, докато проследява от близо някои от най-редките и живото-застрашаващи същества на планетата.

Епизод 1: Белиз – 24 април – 20:10 – Viasat Nature

Дом пристига в Белиз с мисията да откриен най-смъртоносната змия в Латинска Америка, за която се смята, че причаква и напада без да е провокирана. Но дали репутацията й е заслужена или е градска легенда? Дом се отправя към вечно-зелената джунгла на Белиз в търсене на истината. По пътя минава край извисяващите се майски пирамиди, мистериозни пещери и дъжновни гори с диви животни.

Епизод 2: Флорида – 1 май – 20:10 – Viasat Nature

Advertisement

Това не е обикновена ваканция във Флорида. След драматичен сблъсък с гърмяща змия и гигантски алигатор, Дом тръгва от Евърглейдс и се отправя към Флорида Кийс. С мощни челюсти, много редове зъби и силно изострени сетива, акулите са най-страховитите хищници на планетата. Мисията на Дом: да се срещне с най-съвършената машина за убиване под водата, без защитна клетка.

Епизодите ще се излъчват премиерно всеки понеделник от 20:10 часа с повторение в петък вечер и неделя следобед по VIASAT NATURE

Continue Reading
Advertisement