Connect with us

Lifestyle

Добавете радост и настроение с този десен

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Какво е карето? Това е принт, създаден от пресечени разноцветни хоризонтални и вертикални линии и е традиционен символ на Шотландия, датиращ от столетия назад. Въпреки това, карето става модерно едва, когато Кралица Виктория и нейният съпруг започват да го носят по време на престоите си в замъка Балморал.

През 40-те и 50-те години карето става синоним на блясък, класа и елегантност, благодарение на холивудските звезди Одри Хепбърн и Бриджит Бардо. От този момент нататък, десенът се превръща в ярка модна тенденция, която непрекъснато се интерпретира под различни форми.

Така например, през 70-те години карето се асоциира с бунт и годините на пънка, а през 90-те: с гръндж културата.

Днес продължава да бъде много силна тенденция, която виждаме в киното, сериалите, модния подиум и на улицата. Карето е  интересна смесица между младежката непринуденост от ученическия стил и благородното излъчване на столетната му история.

Advertisement

То е обещанието ни, че зимата ще бъде цветна и интересна. Непреходен десен, който винаги е актуален, символ на изискана класа, подправена с непринуденост. Изберете цялостен каре стайлинг или го превърнете в забележителен акцент на облеклото! Карираното палто е отличен избор за моментално освежаване на визията ни, а костюмът с панталон или рокля е абсолютна класика.

Изберете своето каре тук!

Continue Reading
Advertisement