Connect with us

Музика

“Докрай“ – нов проект и ново начало за Жана Бергендорф

Avatar

Публикувано

на

Official single cover

Още с премиерата си в петък, 27.01, “Докрай“, новият проект на Жана Бергендорф, предизвика вълна от коментари в социалните мрежи и медиите със силния емоционален заряд на песента и видеото към нея. Продуцентите на проекта от Вирджиния Рекърдс са заложили на екип от чуждестранни автори за музиката и аранжимента – Mats Koray Genc, Silje Haavet Golden, Rabih Jaber и Nermin Harambasic, а текстът неслучайно е поверен на Venci Venc’. “С Венци сме много близки, знаех, че той ще успее да надникне в душата ми и да я облече в думи. Това е текстът, в който разпознавам най-много себе си. И песента, и видеото са мое огледало“, споделя изпълнителката.

Режисурата е дело на Люси Иларионов, а сценарист на видеоклипа е артистът и хореограф Милен Данков. Визуалните метаморфози и различните състояния на Жана във всяка от сцените изразяват преоткриването на собственото й “аз“. Идеята да подстриже косата си почти до кожа, и то във видеото на “Докрай“, е на самата Жана, която приема драстичната промяна именно като раздяла с миналото и поставяне на ново начало.

Носителката на наградите “БГ Дебют“ на БГ Радио и “Жена на годината“ на списание Grazia е готова с изцяло нов репертоар за клубните си концерти, който ще представи още на 9-и февруари в култовото столично заведение Once Upon a Time…Biblioteka.

Continue Reading
Advertisement