Открийте ни и в

Музика

Дони, Поли Генова и Ненчо Балабанов в “Аладин”

публикувано

на

Дони, Поли Генова и Ненчо Балабанов в "Аладин" 139

Знаете ли Кой е…Аладин?!

Чели ли сте Приказката за Аладин, за една вълшебната лампа, за един добър Дух, за един зъл Магьосник, за една прекрасна Принцеса и за…още нещо?!

„Аладин” е един!!!

Една от емблематичните приказки от „1001 нощ” оживява за Вас на сцената на Независим театър на 3 октомври от 11:00ч.

Хитовият авторски мюзикъл за деца и възрастни „Аладин”, след 3 успешни сезона, се завръща с нова, по-добра и по-завладяваща версия за всички Вас.

Духът не е просто слуга, а метафора за човешкият Дух, в който се крие силата на всеки от нас. Аладин трябва да разчита не само на могъществото на добрия дух, но да потърси силата в себе си и да се справи сам с предизвикателствата на Съдбата.

ДОНИ  е в ролята  на Злият магьосник, който е на повече от 300 години, манипулира всички по пътя си, омагьосва Принцесата.

Тя – Принцесата, носи странното име Бадрулбудура и е любимата на Аладин. Ролята е поверена на Поли Генова.

Той – Аладин, който попада в редица приключения и преодолява хиляди препятствия, за да намери вълшебната лампа и да си върне Любовта, е самият Ненчо Балабанов.

Уникалната авторска музика на Марио Балтаджиев, неповторимите текстове  на Иван Ангелов, новите режисьорски решения на Надя Асенова, много смях, специални ефекти, фокуси, мултимедия и анимация, перфектен звук и прекрасни певчески и актьорски изпълнения!

Всичко необходимо за забавление на цялото семейство!

Не го пропускайте!!!

Тази човешка история ще докосне зрители от всички възрасти и всеки ще открие нещо за себе си и нещо от себе си! Елате и се насладете на тази вълшебна Приказка на 3 октомври от 11:00ч. на сцената на Независим театър.

Ние сме там! А Вие?!

Издава и разпространява “Мадар ентъртеймънт”.

Билети на касата на Независим театър, и онлайн на: www.eventim.bg и www.ticketlogic.bg.

[media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”427″]aladin_resize[/media-credit]

Реклама