Connect with us

Tехнологии

До 100 лв. отстъпка на избрани модели Huawei в онлайн магазина на VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

Huawei FreeBuds Studio

До 14 декември в онлайн магазина на VIVACOM се предлагат избрани устройства Huawei с отстъпка до 100 лв. С намаление преди коледните празници могат да бъдат открити смартфони, таблети, смарт аксесоари и лаптопи от Huawei с разнообразни характеристики и от различни ценови категории.

От смартфоните с намаление е флагманът Huawei Mate40 Pro. Той предлага висока производителност, впечатляващи камери и голяма издръжлива батерия и е страхотен избор за работа и забавление. Huawei Mate40 Pro е съвместим с 5G мрежата на VIVACOM и също така поддържа 4G Voice, WIFI VOICE и eSIM.

Всички любители на спортните активности могат да се възползват от онлайн намалението на смарт часовника Huawei GT2 Pro. Устройството има елегантен дизайн, над 100 вградени спортни режима и батерия, която издържа до 2 седмици, а с едно 5 минутно зареждане на батерията може да издържи до 10 часа.

От смарт аксесоарите с отстъпка могат да бъдат закупени смарт очилата Huawei X Gentle Monster Earwear ll. Те съчетават високи технологии, мода и функционалност в едно устройство. Huawei X Gentle Monster Earwear ll са удобен аудио аксесоар, който позволява директното слушане на музика и воденето на разговори със свободни ръце. Умните очила се управляват чрез плъзгане и докосване на сензорните контроли намиращи се на рамката.

Отлично предложение са и безжичните слушалки тип over-ear Huawei FreeBuds Studio. Те могат да се свързват едновременно с две устройства, контролират се с тъч контрол – чрез кликване или плъзгане на дясната слушалка и с едно пълно зареждане издържат до 24 часа възпроизвеждане на музика.

Advertisement

За малчуганите подходящо предложение за учене, забавление и гледане на филми е таблетът Huawei MatePad T8. Устройството използва подобреният Eye Comfort Mode за защита на зрението от синята светлина и предлага забавни образователни инструменти, както и родителски контрол.

Промоционалните условия на устройства Huawei с до 100 лв. отстъпка са валидни до 14 декември в онлайн магазина на VIVACOM.

 

Continue Reading
Advertisement