Connect with us

Театър и постановки

Драго Симеонов и Ивайло Рогозинов с едно разтърсващо смешно представление

Avatar

Публикувано

на

8

2„Нещо като нищо друго на света”. Или по-скоро „Нещо като нищо”. Или може би „От нищо – нещо” – Каквото и заглавие да изберете, тандемът Драгомир Симеонов и Ивайло Рогозинов ще представят „нещо“, което ще разнищи представата ви за нещата. Забавна вечер с елементи на импровизационен театър и стенд-ъп комедия от два колоса на речта и размишлението, която определено няма да е за пропускане.

Драгомир Симеонов е журналист и водещ, но ако не го знаете кой е, това уточнение е напълно излишно. Работи в Дарик радио, но гради паралелно ъндърграунд хип-хоп кариера, която се развива с темповете на софийското метро, но е още по-тайнствена. Междувременно житейският му път се преплита с ХаХаХа ИмПро и се получава сложен за разплитане възел, резултатът от който можете да видите в Студио 5.

Ивайло Рогозионов е актьор, певец, фокусник, танцьор и носител на голямата награда на журито в Сан Франциско. Работи за ХаХаХа ИмПро. Умело вплита безбройните си умения в работата си като амбулантен търговец. Неосъждан.Надява се работата му с Драгомир Симонов да го извиси много. Неосъждан. Подготвят съвместното си шоу в Студио 5 повече от 2 години.

Двамата подчертават, че са неосъждани, но доста обсъждани .. Допълват „Да! По-добре е да твърдим, че сме осъждани, това щеше да ни направи наистина уникални и интересни без да мислим за престъпле .. пардон, представлението!“
Какво друго твърдят, ще чуем в шоуто на 17-ти Февруари от 18:30 в Студио5, а Алекс Борназ от VULSIMA разказва, че това е началото на редица забавни вечери, стендъп пърформънси и комедии с този тандем, а и редица гости из столичните заведения и театри. Билетът на вход ще бъде с цена 10лв.
Пожелаваме Ви приятно забавление!

Събитието във FACEBOOK e тук.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement