Connect with us

Интервю

Другите лица на водещите на Bulgaria ON AIR

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

По случай рождения ден на Bulgaria ON AIR в рамките на една седмица телевизията ще показва другите лица на водещите – техните интереси извън професията, хобита, лични моменти и всичко, което ги прави хората, на които се доверявате, когато избирате Bulgaria ON AIR.

Първи в празничната поредица е Аспарух Йорданов (Паро), който гостува в предаването „Днес в неделя“. Едва ли зрителите знаят, че водещият на комедийното предаване „Клик“ има зад гърба си успешна кариера в киното, която продължава и в момента. Завършил е „Филмово изкуство“ в Лондон, Англия, а през 2007 г. успява да продаде свой филм на фестивала в Кан. Продуцирал е филми, клипове и други медийни продукти. На 25 години снима първия си пълнометражен филм в Българя, с екип и актьори от Великобритания.

Паро започва да учи как се прави телевизия още на 8-годишна възраст, а официално започва да работи в медии на 14 г. с радио-предаване, на 17 г. основава собствен театрален състав, а на 19 г. вече прави сутрешен блок, новини и викторина в телевизия.

„Започнах да се уча как се снима с камера още на 8 г. Майка ми работеше във видеоцентър във Военната академия във Велико Търново и имах достъп до техниката от дете. Спомням си тогавашните монтажни зали. Дори на 9 г. успях вече да счупя камера“, споделя водещият пред Ирина Белчева.

Advertisement

Паро е част от Bulgaria ON AIR от самото начало на медията.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/press/2016-10-23/drugite-litsa-na-vodeshtite-kakvo-ne-znaete-za-paro

Continue Reading
Advertisement