Открийте ни и в

Музика

Дръм енд бейс в титанични размери

Avatar

публикувано

на

Дръм енд бейс в титанични размери 141

Hard Music and Sounds United или H.M.S.U. скоро ще навърши 17 години и държи да подчертае този факт с невиждан досега купон в трите зали на Парти център 4КМ. Партито е на 23 януари 2016.

Освен джедаите от крюто, в програмата ще слушаме в микс на живо и *7 специални гости от бъдещето*, което ще направи събитието много повече от поредното електронно парти. Става дума за артисти, издаващи продукция с марките Metalheadz и Eatbrain.

Звукът и светлината ще засенчат спектакъла на Жан Мишел Жар, а още изненади около рождения ден тепърва предстоят.

Промоционалните билети за събитието вече са разпродадени, а до 10 януари можете да се сдобиете с такива на стойност 20 лв. от столичните магазини 4:20 Shop и BreakPoint, както и в разпространителната мрежа на Eventim.bg. След тази дата цената на билетите е 25 лв., а в деня на събитието и на входа- 30 лв.

[media-credit name=“Снимка Яне Голев“ align=“aligncenter“ width=“720″]HMSU 2 (Photo Yanne Golev)[/media-credit]

Повече информация за част от участниците:
*EATBRAIN* е лейбъл на унгарския продуцент JADE, който се превърна в един от законодателите на модернистичното дръм енд бейс звучене, познато като *нюрофънк*. Лейбълът издава артисти като Mefjus, Telekinesis, Teddy Killerz, Mindscape, Dabs и дори самият Chris.SU. Вече имахме удоволствието да чуем повечето от тях на предишни партита на HMSU. Може би сте мяркали и обложките на плочите им, наситени с цвят и агресивни манга рисунки, ако не – със сигурност сте попадали на титаничната продукция на артистите от *EATBRAIN*.

http://www.discogs.com/label/259216-Eat-Brain

*METALHEADZ* няма нужда от представяне за повечето фенове. Ако все пак по някаква причина се чудите за какъв метъл или хардкор става дума, нека да уточним – това е каталогът на GOLDIE, който е започнат в далечната 1994 г. и на практика въвежда понятието drum’n’bass. Както можете да се досетите,счита се за повече от престижно да имаш дори едно парче издадено с тази марка. Правите ли вече сметка как звучи цяла една зала, посветена на творчеството им?

http://www.discogs.com/label/128-Metalheadz

[media-credit name=“Metalheads“ align=“aligncenter“ width=“960″]Metalheads[/media-credit]

Продължете понататък
Реклама