Открийте ни и в

EDM

Дуото Mind Against и Денят на Африка в YALTA CLUB

Avatar

публикувано

на

Дуото Mind Against и Денят на Африка в YALTA CLUB 149

Mind Against, снимка: ПР

Този уикенд в YALTA CLUB ни предстоят две обещаващи събития, които не са за изпускане. На 25 май (петък) ще празнуваме Деня на Африка в Room 1 заедно със Soul Fiction и DIASS (No Orders). В събота (26 май) ще чуем берлинското дуо Mind Against от Afterlife, заедно с Liubo Ursiny, партито ще в Room 2.

Следвайки традицията от последните години, в петък ще отпразнуваме Деня на Африка. Този път мястото е YALTA CLUB, заедно със Soul Fiction и DIASS (NO ORDERS), които ще изпълнят голяма зала на клуба с глобални хаус ритми. Те ще са инспирирани от всички краища на света, до които африканската култура и вибрации са достигнали по един или друг начин.

Проектът Soul Fiction, с главни действащи лица Soulful Traveller и George Quest, е изключително добър избор за вечерта. Талантливите музиканти са изцяло отдадени на разпространението на afro-deep, soulful, afro-tech и deep house музиката в България. Мисия, която изпълняват успешно като домакини на редица партита и канейки световно известни имена като Djeff Afrozilla, DJ Angelo, Eva Gardner и други. В колаборация със Soul Fiction ще се включи и DIASS с концепцията NO ORDERS, която предлага едно въздействащо пътешествие из дебрите на мелодичната и дълбока електронна музика. През изминалата година NO ORDERS партитата се установиха като едни от най-интересните събития за електронна музика  –  силно индивидуални и насочени най-вече към духовното осъзнаване и пробуждане. Безспорно, колаборацията обещава една забележителна вечер в компанията на артисти, вдъхновени от африканските звуци и култура. Вечерта ще бъде допълнително украсена от импровизации на флейта, представени от RALFA.

Дуото Mind Against и Денят на Африка в YALTA CLUB 150

Soul Fiction, снимка: ПР

Съботната вечер ще бъде в ръцете на Mind Against – дуото, което е неизменна част от лейбъла на Tale Of Us, Afterlife. Родени в Италия, но базирани в Берлин, Alessandro Fognini и Federico Fognini са силно повлияни от саундтраци от 80-те години, както и от акценти от съвременната денс музика. Освен със силни DJ сетове в световните клубове, момчетата са познати и с уменията си в студиото, където наблягат на синтезаторите и перкусионните инструменти.

От началото на кариерата си през 2012 година момчетата са правили колаборации с Tale Of Us и Somne, както и компилации за Cocoon и Plangent. Дискографията им нараства с релийзи за Afterlife, колаборации с Locked Groove и Aether и много други. В същото време Mind Against не спират да гостуват на водещи клубове и фестивали за електронна музика, където демонстрират брилянтната си селекция от музика и умения зад пулта. През 2018 година на Берлинското дуо предстои още едно EP за Afterlife, което феновете им чакат с нетърпение.

Дуото Mind Against и Денят на Африка в YALTA CLUB 151

Diass, снимка: ПР

Предстои ни един уикенд в YALTA CLUB, който ще ни потопи в магията на африканските ритми в петък, последвано от докосване до Afterlife и Mind Against в събота.

За 26 май YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 10 лв за 25 май и 20 лв за 26 май.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.