Connect with us

Музика

Ева Пармакова и 4Magic с най-излъчваните BG песни за 2020 година

Avatar

Публикувано

на

4Magic scaled

4Magic, Кредит: Вирджиния Рекърдс 

В Топ 10 на класацията се нареждат DARA с цели две парчета – „Ай Ай“ и „Ella Ella”, както и ALMA с „Be Alright”

Звездната колаборация на Ева Пармакова с известния турски DJ Hakan Akkus – „Runnin‘“ оглави класацията за най-излъчвани песни на български изпълнители за 2020-та година. Хитовият сингъл се превърна не само в любимо парче на радиостанциите и музикалните телевизии у нас, но получи и мощна подкрепа от глобалния музикален канал MTV Dance. „Runnin‘“ постигна значителен успех и в дигиталните стрийминг платформи, като намери място в над 1000 плейлисти в Spotify.

Eva Parmakova

Ева Пармакова, Кредит: Вирджиния Рекърдс 

На почетното второ място в годишната класация се нареди „Вселена“ – третият сингъл на най-силната ни поп група 4Magic. Песента бе създадена от четирите носителки на наградата „БГ Дебют“ за 2019 г. в екип с шведски композитори по време на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp. Завладяващото и позитивно парче бе най-излъчваната БГ песен в ефира в продължение на цели 17 последователни седмици.

Advertisement

DARA влиза в годишния чарт на шеста и десета позиция с два свои проекта – „Ай Ай“ и „Ella Ella”, а за ALMA и нейната песен „Be Alright” е деветото място.