Connect with us

Култура

„Егмонт” издава вълнуващото продължение на бестселър поредицата „Стъкленият трон”

Avatar

Публикувано

на

Ognenata CV

Ognenata_CVИздателство „Егмонт” ще представи на българските читатели третата книга от приключенска фентъзи поредица „Стъкленият трон”. „Огнената наследница” от Сара Дж. Маас ще излезе едновременно в хартиен и електронен формат на 31 януари. Приключенията на Селена Сардотиен продължават в новия роман, по-шеметни и опасни от всякога.

Книгата

Селена Сардотиен оцеля след смъртоносна надпревара и унищожителнa любов, но на нечувана цена. Сега тя трябва да достигне до нова земя и да се изправи пред мрачна истина… тази за потеклото си. А това ще промени живота и бъдещето й завинаги.

Междувременно жестоки, чудовищни войски събират сили, за да поробят света й. За да ги победи, Селена трябва да открие сили да се пребори не само с вътрешните си демони, но и да надвие злото, което заплашва да бъде отприщено. Кралският асасин поема по пътя на великата си съдба в третата част на великолепната поредица „Стъкленият трон”.

Отзивите

Бестселър поредица на New York Times, преведена на 18 езика,  историята на Селена Сардотиен е пленяваща, емоционална, изпълнена със сенки и магия. „Огнената наследница” e достойно продължение на „Стъкленият трон”, коментират от School Library Journal. „Сюжетът продължава да се движи на бързи обороти, балансирайки между сцени с невероятен екшън и прочувствени моменти, разголващи душите на героите.”

Advertisement

Авторът

Сара Маас живее в Южна Каролина. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните тв програми. Когато не е заета да пише фентъзи романи за тийнейджъри, обикаля калифорнийското крайбрежие. Научете повече на: sarahjmaas.com

Continue Reading
Advertisement