Connect with us

Култура

ЕГМОНТ издава „Само една нощ” от Симона Арнщед

Avatar

Публикувано

на

samo edna nosht

„Егмонт” издава „Само една нощ” от кралицата на скандинавските романтични романи Симона Арнщед. Книгата ще излезе в хартиен и електронен формат на 23 април под логото „Уо” на издателство „Егмонт”. „Вълнуваща и написана интелигентно история”, така описва „Само една нощ” писателката Лори Фостър, автор на поредицата „Любов под прикритие”.

Научете повече…

САМО ЕДНА НОЩ

Доверието е най-ценният актив на света… В убийствения свят на шведския банков елит никой не знае това по-добре от корпоративния вълк Дейвид Хамар. Безскрупулен. Жесток. Неудържим. Той е на път да постигне най-голямата си цел – „Инвестум“. След години планиране всички играчи са заели местата си и Дейвид има нужда само от един коз – от един-единствен член на аристократичната банкова фамилия Де ла Грип. Наталия.

Елегантна, брилянтна, обречена да успее в един напълно мъжки свят, Наталия не може да отклони неочакваната покана за обяд на Дейвид. Всички знаят, че той е богат, опасен и безсъвестен. Това, което младата жена не очаква да открие обаче, е, че той е също така дълбоко наранен.

Advertisement

Привличането между двамата е немислимо, но дългите шведски нощи таят афера, която е на път да извади наяве дълбоко пазени тайни, да промени завинаги едно семейство и да накара Дейвид и Наталия да се изправят пред страховете и желанията си.

Симона Арнщед е автор на бестселъри, психолог и когнитивно-поведенчески терапевт. Романите й са публикувани в над 16 страни, включително и родната й Швеция, където е призната като първата авторка на романтични романи, добила голяма популярност.

 

Continue Reading
Advertisement