Connect with us

Култура

ЕГМОНТ издава четвъртата книга в тийн поредица „Изборът”

Avatar

Публикувано

на

Романтичната фентъзи поредица „Изборът” на Кийра Кас плени читателите още от първата страницата. В четвъртата книга – „Наследницата”, кралското семейство на Илеа е изправено пред съвсем нов Избор, а читателите ще научат какво се случва след „И заживели щастливо”.

„Наследницата” ще излезе на български едновременно в хартиен и електронен формат на 16 май. . Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

НАСЛЕДНИЦАТА

35 кандидата. 1 принцеса. Започва нов Избор…

Преди 20 години Америка Сингър спечели короната и сърцето на принц Максън. Сега е време принцеса Идлин да открие истинската любов.

Advertisement

През целия си живот Идлин е слушала приказки за това как са се срещнали родителите ѝ. Винаги е смятала историята им за страшно романтична, без обаче да си фантазира, че би могла да се повтори някога за нея. Но животът на една принцеса не ѝ принадлежи напълно и затова, независимо колко силно и отчаяно Идлин се опитва да отложи собствения си Избор, той е на път да се случи.

Принцесата не очаква той да завърши като приказната любовна история на родителите ѝ, нито пък вярва, че ще открие любовта. Но дали любовта няма да я открие въпреки всичко?

Очарователна поредица, изпълнена с неочаквани обрати,  „Изборът” е преведена на повече от 24 езика. Почитателите на приказните сюжети ще се влюбят в алтернативната реалност, която оживява на страниците й. В края на април стана ясно, че Warner Bros. Entertainment са спечелили правата за екранизацията.

Кийра Кас израства в Южна Каролина и учи история в университета Радфорд. Днес живее в Блексбърг, Вирджиния, със семейството си. В свободното си време обича да чете и да танцува. Може да я посетите на kieracass.com или да я последвате в twitter на @kieracass

Advertisement
Continue Reading
Advertisement