Connect with us

Музика

Един различен концерт на Мюзик Плей

Avatar

Публикувано

на

Music Play Concert 07.02

Музикална къща “Мюзик Плей” Ви кани на “Един различен концерт”, който ще се проведе на 7 февруари 2018 г. от 19:00 ч. в зала “Славейков” на Френски институт в България (София, пл. Славейков 3). В него ще участват Ирина Първанова, Кирил Павлов, Николай Гетов, Марта Ляскова, Милена Великова, Павел Генов, Петя Цветанова, Сребрина Минева, Юлия Георгиева. В музикалната програма ще прозвучат произведения за пиано, цигулка, арфа, китара от Н. Паганини, Ц. Франк, Г. Форе, Ж. Масне, В.А. Моцарт, К. Дебюси.

“Мюзик Плей” е културната организация, която се стреми да предава на малки и големи любов към музиката. Чрез разнообразни музикални дейности тя дава възможност на повече деца да се докоснат до истинските музикални инструменти и да развиват своя музикален талант. За своите ученици “Мюзик Плей” организира специални концерти, в които те изразяват себе си чрез музиката. Но този път концертът е различен, защото е благотворителен.

Преди година Мюзик Плей създаде кампания за закупуване на музикални инструменти за своите ученици и преподаватели с желанието да даде възможност на повече деца да се докоснат до магичния и емоционален свят на музиката. “Един различен концерт на Мюзик Плей” е покана да опознаете музикалния свят на Мюзик Плей и да подкрепите кампанията за закупуване на музикални инструменти.

Концертът се осъществява с любезното съдействие на Френски институт в България.

Facebook събитие на концерта: https://www.facebook.com/events/139473770063037/

Advertisement

Интернет страница на Мюзик Плей: http://musicplay.eu/

Дата: 7 февруари 2018 г. (сряда)

Час: 19:00 часа

Място: зала “Славейков”, Френски институт в България (пл. Славейков №3, София)

Вход: по желание

Advertisement
Continue Reading
Advertisement