Connect with us

Музика

„Един Свят: Заедно Вкъщи“

Avatar

Публикувано

на

annoucement social 2100x700 1

Световни звезди се обединяват в борбата с COVID-19

Звездите на класическата музика Lang Lang и Andrea Bocelli са част от знаменитостите, които ще подкрепят глобалната инициатива в подкрепа на фонда за борба с корона вируса към Световната здравна организация WHO.

Специалното ТВ събитие наGlobal Citizen One World: Together At Home (Един Свят: Заедно Вкъщи) ще бъде излъчено в цял свят в събота, 18 април, 2020 |5:00 p.m. PDT/8:00 p.m. EDT/12:00 a.m. GMT| като знак на признание и подкрепа към медиците, които се борят на първа линия в условията на световна пандеми.

Съорганизатор на инициативата е поп иконата Lady Gaga.

image002

Домакини на двучасовото извънредно издание ще са популярните ТВ звезди – Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel и Stephen Colbert. В събитието ще бъдат представени уникални истории на герои-медици от цял свят. В него ще се включат и още много звездни гости с редица вълнуващи изпълнения: Billie Eilish с брат си Finneas, Elton John, John Legend, J Balvin, Maluma, Chris Martin и др.

Advertisement

Шоуто ще бъде излъчено едновременно по каналите ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeart Media и Bell Media. В световен мащаб, BBC One ще излъчи предаването в неделя, 19-ти април, 2020. То ще звучи и в ефира на beIN Media Group, MultiChoice Group и RTE.

One World: Together At Home (“Един Свят: Заедно Вкъщи”) ще се излъчи и в няколко последователни часа в дигиталните стрийминг платформи: Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo и YouTube.

За повече информация посетете: www.globalcitizen.org/togetherathome.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement