Connect with us

Култура

Една година фотографска академия BECA | Before Creating Academy

Avatar

Публикувано

на

BECA Birthday Facebook Cover Staff

От Академията подаряват 10% отстъпка на всички курсове и един безплатен месец членство в общността 

Фотографската академия BECA | Before Creating Academy отбелязва една година от основаването си с голямо тържество и изложба. На 30 септември ще се състои събитието, на което Академията ще отпразнува своята първа година, заедно с екип, партньори, приятели и курсисти. Тържеството ще бъде отбелязано с емоционална изложба, в която автори ще бъдат всички гости и желаещи, които ще се включат в предизвикателството да споделят фотография от своите стари ленти, както и да се запитат за мечтите, с които са пораснали.

С отбелязването на рождения ден, Академията дава начало и на новата сесия, която започва от 4ти октомври с познатите досега курсове, както и нова Мастър програма по Документална фотография и фотожурналистика. Начело на обучението застава основателят Димитри Стефанов, който ще води две групи за период от 6 месеца, разпределени в два семестъра по 3 месеца.

Първият семестър ще бъде посветен да теоретичната част от обучението, а вторият на практическата. Програмата ще предостави ексклузивно съдържание и единствена по рода си методика на обучение и ще завърши с дипломен проект.

В основната програма на Академията ще продължат курсовете по Документална фотография (въведение), Уводен курс за начинаещи, Сватбена фотография, Action фотография, Фотография в студио, Обработка в Adobe Lightroom и още.

Advertisement

По повод своя рожден ден и успешната година, в която Академията реализира редица проекти, сред които и най-големия фотографски конкурс у нас, от екипа подаряват 10% отстъпка за всички курсове и безплатен месец членство в общността на всички, които се запишат за обучение в рамките на месец септември.

Членството е естествено продължение на стремежа на екипа на BECA да създаде здрава и сплотена фотографска общност у нас, която да обединява интереси, идеи, опит и вдъхновение на различни хора, посветили се на фотографията.

Цялата необходима информация относно всичко, което предоставя членството, програмите и курсовете, с които ще започне новата сесия, можете да прочетете на сайта на BECA | Before Creating Academy. 

Краен срок за записвания: 30 септември.

Официална дата на събитието: 30 септември, 19:00 ч.

Advertisement

Място: бул. “Васил Левски” 57 (Photosynthesis)

Continue Reading
Advertisement