Connect with us

Tехнологии

Една година Flip в България

Avatar

Публикувано

на

Технологичният стартъп отбелязва първата си година на българския пазар с впечатляващи постижения, нарастващ пазарен дял и амбиция да продължи да променя начина, по който потребителите използват технологиите

Flip.bg – технологичният стартъп, целящ да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно за купувачите на мобилни телефони – отбелязва своята първа година на българския пазар, през която успешно купува, продава и ремонтира на използвани телефони. От своя старт у нас преди година, компанията се е посветила на предоставянето на достъпни и висококачествени смартфони на технологичните ентусиасти, като същевременно насърчава устойчивостта чрез повторно използване на електронни устройства.

Flip.bg – технологичният стартъп, целящ да превърне интернет в приятелско място за продавачите и по-безопасно за купувачите на мобилни телефони, и бързо утвърждаващ се като доверен партньор в онлайн пазаруването – споделя, че през първите 4 месеца на 2023 г. продавачите на сайта са се удвоили спрямо последните 4 месеца на 2022 г. „Ние предлагаме сигурно и удобно клиентско изживяване, с редица предимства, включително 24-месечна гаранция, до 40% отстъпка от пазарните цени на нови устройства и различни опции за плащане, като по този начин отговаряме на най-новите потребителски тенденции за екологичен избор с отлично съотношение цена-качество. Българите все повече се доверяват на решението на Flip и избират тази лесна, удобна и надеждна опция за продажба на своите телефони“, казва Вера Петрова, управител на Flip.bg.

Continue Reading
Advertisement