Connect with us

Музика

Експлозивен Rock ‘n’ Roll с американски и френски рокери през октомври

Avatar

Публикувано

на

VOTS DL Wrong Poster

Американските power rock диваци Valley Of The Sun се завръщат в България за концерт в столичния клуб *Mixtape 5* на 13-октомври, четвъртък по покана на „Грешният организатор”.  През 2015, янките бяха хедлайнер в първата вечер на третото издание на фестивала Wrong Fest, където впечатлиха феновете на шумния рок с изявата си.

Несъмнено ни очаква яко куфеене, рифове и експлозивен рок. Групата прави поредното си европейско турне по случай чисто новия си албум (издаден от Fuzzorama Recordshttp://www.fuzzoramarecords.com/ ) , който Valley of the Sun нямат търпение да покажат на лайв-а си в София…и това не е всичко – заедно с тях идват и френските псайх стоунър-и Dot Legacy, които ще свирят за първи път на българска земя.

Френските рокери ще ни раздвижат със солидния си фъзово звучене. Dot Legacy съществуват от 2009г., а след две европейски и едно бразилко турне са отработили отлично звука и перформънса си, чрез яростното поведение на сцената.

Билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на ticketlogic.bghttps://wrongevents.ticketlogic.bg/. Събитието в Фейсбук е тук – https://www.facebook.com/events/1760447524192821/

Continue Reading
Advertisement