Открийте ни и в

Tехнологии

Новите модели на NOKIA са на разположение на клиентите на VIVACOM

Avatar

публикувано

на

Новите модели на NOKIA са на разположение на клиентите на VIVACOM 141

Актуалните модели на Nokia – Nokia 2.4 и Nokia 3.4 вече са налични в търговската мрежа на VIVACOM и онлайн на сайта. Моделите се отличават със стилен дизайн, камери с изкуствен интелект, голям дисплей и мощна батерия. Панелът с 3D нано-текстура приляга стабилно в ръката, а корпусът от лят метал с поликарбонатна обвивка дава усещане за комфорт и здравина.

Отлични са работните характеристики на Nokia 3.4. Моделът е оборудван с 6.39-инчов HD+ дисплей с вградена 8 МР селфи камера. Тройната задна камера с изкуствен интелект, включва 13 MP е основен обектив, 5 MP е широкоъгълен и 2 МР дълбочин сензор с Боке ефекти.

Характерно за устройството е подобреното приложение Дигитално благополучие, особено полезно за родителски контрол върху активността на децата онлайн. Потребителите могат да зададат ограничения за съдържание и време на използване на телефона и да преглеждат активността в приложенията с Family Link. То дава възможност и за блокиране на отвличащите вниманието приложения с режима за концентрация.

Страхотен избор е и актуалния Nokia 2.4. Устройството разполага с обширен 6,5-инчов HD + дисплей за максимално удобство. Съотношението 20:9 дава отлична възможност за писане, преглеждане на снимки или видео.

Моделът се отличава с усъвършенствана двойна задна камера с изкуствен интелект – 13 MP основна камера с 2 MP дълбочинен сензор за контрол на боке ефектите. 5 MP селфи камера прави детайлни портретни снимки. С новия портретен редактор снимките могат да бъдат префокусирани и редактирани и след заснемането им.

И двете устройства имат едно голямо предимство – разполагат с мощна и адаптивна батерия. При Nokia 2.4 тя е с капацитет 4 500 mAh и издържа до 2 дни с едно зареждане, а капацитетът на батерията на Nokia 3.4 е 4000mAh.

И двата модела са с Android 10 и ще получат гарантираните за марката актуализации към Android 11 и нагоре, както и актуализации за сигурност за поне три години.

Nokia 2.4 се предлага в графитен цвят на цена от 7,98 лв. на месец с план Smart L+, а Nokia 3.4 може да бъде закупен в син цвят на цена от 10,98 лв. на месец с план Smart L+.

Реклама