Connect with us

Tехнологии

Новите модели на NOKIA са на разположение на клиентите на VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

Nokia 2.4 CHARCOAL Back

Актуалните модели на Nokia – Nokia 2.4 и Nokia 3.4 вече са налични в търговската мрежа на VIVACOM и онлайн на сайта. Моделите се отличават със стилен дизайн, камери с изкуствен интелект, голям дисплей и мощна батерия. Панелът с 3D нано-текстура приляга стабилно в ръката, а корпусът от лят метал с поликарбонатна обвивка дава усещане за комфорт и здравина.

Отлични са работните характеристики на Nokia 3.4. Моделът е оборудван с 6.39-инчов HD+ дисплей с вградена 8 МР селфи камера. Тройната задна камера с изкуствен интелект, включва 13 MP е основен обектив, 5 MP е широкоъгълен и 2 МР дълбочин сензор с Боке ефекти.

Характерно за устройството е подобреното приложение Дигитално благополучие, особено полезно за родителски контрол върху активността на децата онлайн. Потребителите могат да зададат ограничения за съдържание и време на използване на телефона и да преглеждат активността в приложенията с Family Link. То дава възможност и за блокиране на отвличащите вниманието приложения с режима за концентрация.

Страхотен избор е и актуалния Nokia 2.4. Устройството разполага с обширен 6,5-инчов HD + дисплей за максимално удобство. Съотношението 20:9 дава отлична възможност за писане, преглеждане на снимки или видео.

Моделът се отличава с усъвършенствана двойна задна камера с изкуствен интелект – 13 MP основна камера с 2 MP дълбочинен сензор за контрол на боке ефектите. 5 MP селфи камера прави детайлни портретни снимки. С новия портретен редактор снимките могат да бъдат префокусирани и редактирани и след заснемането им.

Advertisement

И двете устройства имат едно голямо предимство – разполагат с мощна и адаптивна батерия. При Nokia 2.4 тя е с капацитет 4 500 mAh и издържа до 2 дни с едно зареждане, а капацитетът на батерията на Nokia 3.4 е 4000mAh.

И двата модела са с Android 10 и ще получат гарантираните за марката актуализации към Android 11 и нагоре, както и актуализации за сигурност за поне три години.

Nokia 2.4 се предлага в графитен цвят на цена от 7,98 лв. на месец с план Smart L+, а Nokia 3.4 може да бъде закупен в син цвят на цена от 10,98 лв. на месец с план Smart L+.

Continue Reading
Advertisement