Connect with us

Музика

Ема Краун и „Тихо е“ влизат в най-съкровените кътчета от душата

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Най-новото попълнение от предстоящия албум на Ема Краун влиза тихо, но категорично в плейлиста на есента! „Тихо е“ дава заявка за нежно проникване в дълбините на човешката душа и очарова с интимното си послание. 

Неподправено и лично е усещането както на клипа, така и на текста. Възможно ли е да открием „тишината“ в изкуство като музиката? Поглеждайки навътре в себе си, срещаме ли искрената и безусловна любов, изразена към самите нас? С „Тихо е“ Ема Краун ни дава своя отговор на тези въпроси и ни пренася в безшумните и спокойни дебри на сетивата. Песента е музикално предложение за връзка, по един изключително топъл и интимен начин, с най-добрата версия на себе си.

Музиката и текстът на „Тихо е“ са на самата Ема. По аранжимента и аудио продукцията работи Антони Рикев – WahTony, който подготвя и микс & мастера. Видеото е в ръцете на оператора Виктор Милушев и асистент оператор Миглена Ангелова, а самата Ема влиза в ролята на монтажист и режисьор – сфера, в която собствената ѝ майка прекарва дълги години. Именно тя е вдъхновяващият двигател на изпълнителката, с помощта на който проектите ѝ добиват завършен вид и смислена дълбочина! 

 „Тихо е“ пристига със силна заявка за хит и като финалист в конкурса за нова поп и рок музика „ПРОЛЕТ” на  БНР. Конкурсният аранжимент е на Ема Краун, кoято предлага на слушателите нов, различен от оригиналния сингъл прочит. Зрителите на гала вечерта на конкурса, на  29 септември, ще имат удоволствието да видят и чуят „Тихо е“, на живо в изпълнение на Ема Краун и великолепните  Антони Рикев- WahTony- китара, Радослав Славчев – Riverman- бас и Ники Тошев-барабани. 

Advertisement

Continue Reading
Advertisement