Connect with us

Култура

Емил Конрад представи третата си книга в зала 1 на НДК

Avatar

Публикувано

на

Emil 3

снимка: ПР

В събота вечер, 1 октомври, най-популярният български влогър напълни зала 1 на НДК и зарадва многобройните си почитатели със своите забавни истории, неподправени откровения, нова книга и емоционална прегръдка за всеки зрител.

Очаквано, на сцената се появи и екранната половинка на Конрад – Силвето. Въпреки артистичното си закъснение, тя успя да приготви и донесе любимата си мусака и набързо раздаде няколко награди на зрителите в залата. Изненадващо в шоуто се включи и поп изпълнителката Сантра. Като водеща на централната емисия новини по „Стара телевизия“ тя съобщи за ареста на Конрад в костюм на банан в опит за незаконна търговия на наш черноморски плаж. Сценичната изява на идола на тийнейджърите завърши с импровизиран урок по управление на ховърборд на сцената, а зрителката, която помогна на влогъра да се задържи на колелата, получи ховърборда като награда.

emil_2

снимка: ПР

В рамките на шоуто бе представена и третата книга на Емил – „Изкуството да бъдеш мързелив“. Изданието ще бъде в книжарниците от 8 октомври, а зрителите на представлението бяха сред първите, които се сдобиха с него. Над четири часа продължи срещата на ютюбъра с най-ревностните му последователи – умората от сцената не попречи на Конрад да благодари лично на всеки и да сподели вълнението и емоцията на феновете.

Advertisement

„Благодаря на всички, които бяха в залата, както и на всички, които подкрепиха подготовката на това шоу! Щастлив съм, че публиката го хареса и ми помогна да преодолея притеснението си. За мен беше изключително удоволствие и чест!“, сподели влогърът след шоуто.

Стендъп комедията „Изкуството да бъдеш мързелив“ се организира от издателство „Егмонт“ и се осъществи с подкрепата на „Мтел“ и „Кока-Кола“, в партньорство с НДК.

Continue Reading
Advertisement