Connect with us

Кино

Ендевър Морс се завръща с нов 7-ми сезон по EPIC DRAMA

Avatar

Публикувано

на

ENDEAVOUR S7 Stephanie Leonidas low res

снимка: Stephanie Leonidas

Ендевър – един от любимите ТВ детективи в силно конкурентната компания по Epic Drama на Уилям Мърдок, Мис Фишър и Франки Дрейк – се завръща на 22 юни, понеделник, от 22:00 часа със 7-ми сезон от нови три филма. 

Английският актьор Шон Еванс отново е в най-популярния образ от кариерата си като детектив Ендевър Морс. Предвид успеха му и като режисьор при предходния шести сезон, Шон Еванс режисира и първия от трите нови епизода в седми сезон.

С него се завръщат ветеранът Роджър Алъм като Фред Търздей, за да се заемат заедно с нова серия предизвикателни случаи. Екипът допълват отново Антон Лесър (Game Of Thrones) като началник Реджиналд Брайт, Шон Ригби (Gunpowder) като детектив Джим Стрейндж, Джеймс Брадшоу (Close To The Enemy, който дебютира в България също по Epic Drama) като Д-р Макс ДеБрайн.

Още Epic Drama лица: В първата част от седмия сезон участва и Наоми Батрик – позната от ролята на Джослин в Jamestown, както и Ричард Харингтън, който много от вас ще разпознаят от ролята на капитан Андрю Блейми в Poldark.

Advertisement

Новата триложия, заснете в и около Оксфорд, Англия, бележи ново десетилетие и време на промяна за Ендевър и колегите му. В навечерието на Нова година нещата, в това число екипът на Касъл Гейт с началник Брайт, привидно са си по местата. Събитията от изминалата година, обаче, са оставили своя отпечатък и така в новият сезон ще видим как стари приятелства и нови отношения са подложени на изпитание.

В зората на време на повече права за жените, социален прогрес и научен подем, 1970-та в Оксфорд започва с откритието на мъртво тяло, захвърлено в канала. Единствената улика е подсвирване, което свидетел е дочул в нощта на престъплението, така че работата на екипа по откриване на извършителя няма да е никак лесна.

Със силна сюжетна линия, която свързва трите части, новият сезон ще подложи моралния компас на симпатичния ни Ендевър на изпитание, и в личен, и в професионален план.

Сезон 7 на „Ендевър“ дебютира по Epic Drama на 22 юни от 22:00 в три поредни дни. Маратони на предходните сезони можете да видите в събота и неделя от 17:30.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement