Connect with us

Телевизия

Епизод, сниман в България, открива шестия сезон на „Двойно оцеляване“ по Discovery Channel

Avatar

Публикувано

на

Dvojno Ocelyavane Startira s 6 sezon na 17.10 Photo

Discovery Channel за пореден път доказва, че България е страна, която има какво да предложи на света, а природата ѝ винаги е готова да отправи предизвикателства дори и към най-смелите приключенци. Затова емблематичната поредица „Двойно оцеляване“ ще пренесе зрителите по драматичните склонове на Рила още в премиерния епизод на 6-ия си сезон. Добре познатият експерт по оцеляване Джош Джеймс, който съвсем скоро оцеляваше в дебрите на Родопите, и партньорът му Грейди Пауъл се изправят пред суровата зима в Рила, силните снежни виелици и смразяващия студ на 17-и октомври, понеделник, от 20:00 ч. по Discovery Channel.

Предизвикателството на Джош и Грейди в шестия сезон на „Двойно оцеляване“ започва в България, когато са оставени край Рила планина. Те ще трябва да докажат дали могат да почерпят увереност от уникалните си умения и опит, за да се справят с предизвикателствата на българската дива природа. Приключението на двамата оцеляващи започва с търсенето на място за заслон преди идването на ледената нощ. Джош използва изпитана техника за подготвяне на сигурен заслон, който да ги изолира от ниските температури и да предпази телата им от смразяващия студ. Грейди решава да намери храна, която да възстанови калориите, които телата им са изгорили, за да поддържат постоянна телесна температура. Той се отправя към планински поток и се изправя пред предизвикателството да си направи въдица с подръчни средства. Кое, обаче, е най-сериозното изпитание, пред което красивата и безпощадна природа на Рила изправя двамата герои, зрителите ще разберат по време на премиерата на „Двойно оцеляване“.

Discovery Channel

Завръщането на поредицата показва как най-издръжливите експерти по оцеляване създават нови приятелства, за да се справят с различни трудности на някои от местата с най-сурови условия в света. В новия 6-и сезон ще видим отново бившия сержант от американската армия, зелената барета Грейди Пауъл, служил в Ирак. Той вярва, че оцеляването е въпрос на умствена нагласа. Новият му партньор и опитен пътешественик, Джош Джеймс, който миналата година посети България за снимките на епизод от поредицата „Кралете на дивото“, възприема търпелив, балансиран подход към оцеляването, който често е в противоречие с много по-импулсивната тактика на генерала.

Новият сезон на „Двойно оцеляване“ ще се пренесе още в джунглата на Никарагуа, за да покаже как Грейди и Джош си проправят път, борейки се със змии, комари и жажда. Изпитанието им включва и преминаване през гъмжащите от крокодили води. Останалите страни, в които двамата приключенци ще се борят със стихиите, включват САЩ, Колумбия, Хърватия, Перу и Бразилия.

Discovery Channel

Advertisement
Continue Reading
Advertisement