Connect with us

Lifestyle

Естетичен център Persona отпразнува осмия си рожден ден с ново име 

Avatar

Публикувано

на

image 6487327 jpg

снимка: ПР

Съвсем наскоро естетичният център Persona Health&Beauty отпразнува осмата си годишнина. Поводът на тържеството бе не само поредният рожден ден на клиниката, но и новото ѝ име – Persona PreventAge. Центърът има отлична репутация заради новите технологии, с които работи; високата квалификация на специалистите; индивидуалните програми с отстъпки и подаръци за клиентите и безкомпромисното качество на услугите. Водещият лекар д-р Олеся Велинова има зад гърба си сериозен опит в сферата на естетичната дерматология. Именно тя е специалистът по функционална и превантивна медицина.  “Който иска да е модерен, е естествен” – това е принциипът на нейната работа.

Пред гостите на събитието Марина Гаргуша, собственичка на Persona PreventAge, изброи постигнатите през изминалите 8 години успехи. Първият от тях е изграждането на Persona Academy за базово обучение на козметици. След края на обучението си курсистите получават сертификат за придобита квалификация, който им дава възможност да упражняват професията. Освен това Persona Academy предлага и надграждащи обучения за вече работещи специалисти. „Специалистите, с които ние работим в нашия център, реално са и преподаватели в нашата Persona Academy“, сподели не без известна гордост Марина Гаргуша. Persona PreventAge също така е официален дистрибутор на световноизвестните марки медицинска козметика Genosys и иновативния патентован пилинг Biorepeel.

„Съвсем скоро ще изненадаме клиентите си с нова марка с изцяло натурален състав, която ще можете да откриете както при нас, така и в Парадайз център. Това е полската марка Mokosh Cosmetics, съобщи собственичката на Persona PreventAge Марина Гаргуша. Заключителните ѝ думи бяха посветени на екологията: „Работим с професионална козметика от най-високо качество, за да отговорим на разнообразните нужди на клиентите, като същевременно се стремим да опазваме и околната среда“.

image 6487321

снимка: ПР

Advertisement

Водещ на събитието бе актрисата и телевизионна водеща Гергана Стоянова.  Дори да не се сещате за лицето й, със сигурност сте чували гласа ѝ, тъй като тя озвучава GPS на български език. Гергана дублира много филми, а нейният глас е добре познат и на всички незрящи хора, които използват електронен синтезатор на българска реч.

Сред гостите бяха актрисата Деси Бакърджиева, позната като д-р Лора Хинова от сериала „Откраднат живот“, актрисата Елен Колева, която през последните години се изявява като терапевт и космоенергетик под името Елена Калевска, чаровната млада певица Неделяна Христова, добила популярност в музикалния риалити формат „Музикална Академия“, и Елена Караколева, носителка на титлата „Мисис България“.

Continue Reading
Advertisement