Connect with us

Красота

Живей красиво с новите аромати Avon Life за Нея и Него, създадени от Кензо Такада

Avatar

Публикувано

на

Avon Life Kenzo Takada For Her

Есента започва по-цветно отколкото някога сме си представяли! И модните, и козметичните фенове се обединяват във вълнението си от горещата колаборация между Avon и Кензо Такада. В началото на годината компанията с над 130 годишен опит в козметичния бранш обяви глобалното си партньорство със световно известния дизайнер, а от края на месец септември новите аромати Avon Life вече са на пазара. Създадените от г-н Такада аромати са вдъхновени от философията му „Живей красиво!“

Вдъхновяващият дамски парфюм и тоалетната вода за мъже са истинско отражение на креативността и енергията на световноизвестния моден дизайнер и дизайнер на аромати. И двата аромата си делят обща звездна съставка – виолетката – гордост както на Египет, така и на Франция. Именно тази хармония между изтока и запада прави ароматите толкова изтънчени и многопластови.

”Исках в колаборацията си с Avon да създам аромат, с който жените и мъжете от всяка част на света могат да се идентифицират. Най-голямата радост за мен е превръщането на креативното вдъхновение в красива реалност. Работата ми с Avon ми позволи да направя точно това – срещнах се с много невероятни парфюмеристи, с които заедно създадохме аромат, отражение на желанието ни да живеем красиво. Ароматите носят красота и позитивност и са изпълнени с великолепието на природния свят.“, споделя за вдъхновението си г-н Такада.

Дамският парфюм грабва вниманието ни още от разкриващите го освежаващи нотки на водна лилия и червена ябълка, които се преливат в цветното сърце, напомнящо нежен букет от виолетки, венчелистчета, бял божур и сакура, носещи усещането за сила и смелост. За финал остава спомена за божествен ирис и пачули.

За да се допълват перфектно, мъжкият аромат се разкрива с комбинация от кипарис, хвойна и черен пипер, но сърцевината остава обагрена от виолетовите листчета.

Advertisement

„Щастлива съм, че за поредна година Avon е лидер в категория „Аромати“. За нас това показва не само качеството на ароматите, които предлагаме, но и е знак за голямото доверие, което сме изградили у потребителите си. Доверие, което се основава на усилията на екипа ни и на нашите партньори през годините. Въпреки това обаче винаги се стремим към нови върхове. Затова това тримесечие се насочваме към луксозен клас аромати в партньорството си с Кензо Такада. Резултатът е Avon Life, с който заедно празнуваме живота.“, споделя Асел Седикулова, Маркетин мениджър в Avon за регион Балкани.

Признат от световната модна сцена като един от водещите дизайнери, Кензо Такада основава луксозната си модна къща още през 1970 г. в Париж. Така компанията му се превръща в първия първокласен моден бранд, открит от японец в Париж. Дизайнерът е известен не само с иновативния си стил, но и с изключително популярните си аромати, които съчетават в себе си ухания както от Изтока, така и от Запада.

avon_life_kenzo_takada_lo

Avon Life за Нея:

Свеж и изпълнен с енергия, парфюмът деликатно разкрива множеството си от женствени флорални нотки с основа бял чай, за да създаде усещане едновременно за свежест и чистота. Звездната съставка е неповторимата виолетка, която добавя елегантност и изтънченост на парфюма. Водната лилия и сакурата балансират аромата за топъл и чувствен завършек, който трае през целия ден.

  • Топ нотки: Водна лилия, бял чай, червена ябълка
  • Средни нотки: Виолетка, бял божур, сакура
  • Основни нотки: Ирис, хибискус, пачули

Avon Life за Него:

Модерният и все пак уникален мъжествен аромат е съставен от изключителен букет аромати и подправки. Смели нотки на черен пипер и хвойна отварят аромата преди да разкрият сърцето – виолетка, здравец и анасон. Основата е от кедър за финален щрих.

Advertisement
  • Топ нотки: Черен пипер, хвойна, кипарис
  • Средни нотки: Виолетови венчелистчета, здравец, анасон
  • Основни нотки: Кедър, мускус, перуника

Дамският парфюм и тоалетна вода за мъже могат да бъдат поръчани на Представител или на www.avon.bg от кампания 15.

avon-life-by-kenzo-takada_lo

Continue Reading
Advertisement