Открийте ни и в

Кино

Завършете седмицата със „Залезът на тамплиерите“ по FilmBox

MIKA

публикувано

на

Зрителите ще могат да се насладят на вълнуващи истории от рицарски времена 

Този петък и събота зрителите на FilmBox могат да се насладят на вечерен филмов маратон на целия първи сезон на популярния сериал „Залезът на тaмплиерите“. Първите шест епизода ще бъде излъчени в петък от 22:00 ч., а останалите четири – в събота от 22:00 ч. само по FilmBox.

Историческият драматичен сериал „Залезът на тамплиерите” разказва историята на Ордена на тамплиерите – неговите успехи, гонения и падения, организирани от френския крал Филип IV Хубави. В центъра на сюжетната линия е силният водач на тамплиерите Ландри дьо Лозон (Том Кълън) – благороден и смел рицар, обучен от Великия Майстор Годфри. Години по-късно вярата на Ландри в църквата се разклаща от новината за убийството на неговия учител и от разкритието, че Светият Граал сега е във Франция. Ландри и останалите тамплиери се отправят на вълнуващо пътуване, за да открият истината за смъртта на Годфри и да върнат обратно Граала.

Сериалът разказва на зрителите една история за лоялност, вяра и силата на братството. Базираният на реални събития сюжет е изпълнен с екшън и представя мрачните и бурни времена на Средновековието, битките в Светите земи, сблъсъка с краля на Франция и предателството, довело до трагичното разпадане на ордена. Драматичният залез за тамплиерите се случва в петък 13-и – дата, която става синоним на лош късмет след тези исторически разкрития. Публиката може да се наслади на целия първи сезон на „Залезът на тамплиерите“ с филмовия маратон на FilmBox, започващ в петък (1 май) от 22:00 часа.

Глобалният хит „Залезът на тамплиерите“ е само един от многото интересни и вълнуващи филми и телевизионни сериали, които каналите на FilmBox предлагат на зрителите в България. Наскоро SPI International обяви, че е в процес на цялостно обновяване на визията на водещите си канали FilmBox. Със своята нова бранд идентичност те ще предоставят на публиката стотици часове нови и хитови филми, както и сериали на едни от най-големите световно признати режисьори.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Lifestyle

Приключенският филм „Робин Худ: Принцът на разбойниците” – тази събота по FilmBox Stars

MIKA

публикувано

на

от

В края на февруари каналите на FilmBox предлагат на зрителите серия от интригуващи филмови продукции. В събота, 27 февруари, от 18:15 ч. по FilmBox Stars те могат да се насладят на приключенския филм „Робин Худ: Принцът на разбойниците“ с участието на Кевин Костнър и Морган Фрийман. Програмата продължава с комедията „Дъщерята на шефа“ от 20:35 ч., в която в главните роли влизат Аштън Кътчър и Тара Рийд.

Робин Худ: Принцът на разбойниците“ разказва историята на митичния средновековен грабител, който взима от богатите, за да дава на нуждаещите се. След като е заловен по време на Кръстоносния поход, Робин Худ успява да избяга и се завръща в Англия със своя нов приятел Азим. Когато се прибира обратно вкъщи, Робин Худ открива дома си разрушен от злонамерения шериф на Нотингам. Обзет от мъка, героят е твърдо решен да победи злото веднъж завинаги. Зрителите могат да проследят приключенията на Робин Худ и неговия своеобразен поход към справедливостта тази събота от 18:15 ч. по FilmBox Stars.

Комедията „Дъщерята на шефа“ проследява препятствията в живота на Том Стансфилд, служител в издателска къща. Вследствие на недоразумение, Том се озовава в дома на вечно сърдития си шеф Джак. Приема задачата с надеждата, че така ще прекара време с дъщеря му Лиза. За негова изненада обаче, той трябва да пази дома му. Зрителите могат да проследят как ще се развие комедийната история и ще се справи ли Том с тежката задача да спечели сърцето на Лиза в събота от 20:35 ч. по FilmBox Stars.

Продължете понататък

Кино

„Бен 10“ се впуска във вълнуващи нови приключения

MIKA

публикувано

на

от

Очакват ни нови специални епизоди с участието на световната суперзвезда на Cartoon Network, Бен Тенисън.

Отново дойде време да се присъединим към Бен Тенисън и семейството му по време на безкрайните им приключения. Те обединяват сили, за да спасят света в три чисто нови специални епизода на „Бен 10“. Сериите ще бъдат излъчени една по една през 2021 г. А първата от тях, „Бен 10: Бен 10 010“, можете да гледате на 27 февруари по Cartoon Network.

Историята на „Бен 10: Бен 10 010“ се случва в бъдещето, когато Гуен Тенисън е президент и светът е превзет от извънземна орда на име Поток. Порасналият Бен 10 000, които е изгубил част от силите си, трябва да повика своята 10-годишна версия от миналото и заедно да се изправят срещу настъпилата обсада. Ще успеят ли измореният възрастен и импулсивното дете да спасят света? Гледайте и ще видите.

Премиерата на първия от трите специални епизода на „Бен 10“, а именно „Бен 10: Бен 10 010“  ще бъде на 27 февруари от 10.00 ч. с повторение на 28 февруари от 05.00 ч. по Cartoon Network.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 17 часа

Концентричните окръжности на живота в “Правек и други времена” от нобелистката Олга Токарчук

Културапреди 17 часа

Представяне на „Интегрирано управление в туристическите комплекси“ от Теодора Ризова

Lifestyleпреди 2 дни

Приключенският филм „Робин Худ: Принцът на разбойниците” – тази събота по FilmBox Stars

Tехнологиипреди 2 дни

Fitify и Mood Messenger са сред първите независими за смарт часовника Huawei Watch GT 2 Pro

Lifestyleпреди 2 дни

Средно по 23 минути на ден отделя всяка жена за грижа за кожата

Музикапреди 3 дни

Nessa Barrett & jxdn представят “la di die”

Lifestyleпреди 3 дни

Банкоматите могат да ускорят икономическото възстановяване след COVID-19

Културапреди 3 дни

Eдинствената автобиография на Мохамед Али излиза в луксозно издание с твърди корици

Музикапреди 3 дни

Петър Байков в „Музика, музика“ по БНТ 1

Lifestyleпреди 3 дни

Университетският театър на НБУ с кампания срещу насилието в училище

Горещо