Connect with us

Музика

Lamb идва у нас на 8 март

Avatar

Публикувано

на

1423648415lamb

Феновете на нетрадиционното електронно звучене ще могат да чуят на живо английското дуо LAMB, които идват догодина в София, за да представят новия си албум Backspace Unwind. Датата е 8-ми март, когато Sofia Live Club ще приюти един мистериозен и дълбоко емоционален музикален концерт.

Билетите „Ранно Пиле 1“ от 30лв – разпродадени! Билетите „Ранно Пиле 2“ от 35лв ограничена наличност само в магазин Яко – ул. Граф Игнатиев 43/ и на 0886333367

Стандартни и онлайн билети само в мрежите на Eventim.bg на цена от 33/40 лв. (Пикадили, ОМВ, Техномаркет, Германос и др.)

Ин и Ян, Нощта и Денят или просто две крайни противоположности – Andy Barlow и Lou Rhodes са двамата музиканти назовавани като Lamb. Характерното дуо от Манчестър, което спечели сърцата на почитателите на меланхоличното електронно звучене с вечните отнасящи сингли: “Gorecki” и “Gabriel”. Нежен и запленяващ звук, дълбоки и сантиментални текстове, безкомпромисен професионализъм са само три от елементите, които музикантите вкарват в парчетата си, за да докоснат слушателите си много под повърхността. Музиката на загадъчните Lamb, повлияна от трип-хоп, хип хоп, дръм енд бейс и джаз, представлява изключително спефицична смесица от актуалните музикални течения, която ги прави една от най-емоционалните съвременни електронни банди.

Англичаните имат дълга и пъстра съвместна история, изпълнена с множество поврати oт успешно издадени албуми, солови проекти, световни турнета, драматични раздели и естествени събирания. В крайна сметка през 2009-та Lamb окончателно се събират и бандата има изнесени 33 концерта пред хиляди фенове в над 29 различни държави, прекрасния албум „5“ излязъл през 2011 и така до днес, когато Lamb записват 6-тия си студиен албум, озаглавен Backspace Unwind. Той ще излезе на 13-ти октомври тази година, като ще включва 10 парчета, някои от които вече могат да бъдат чути в YouTube: („As Satellites Go By”, “We Fall in Love” и др.).

Advertisement

Създаването на новия албум е определяно от Lou Rhodes като „откривателско пътешествие, което не се нуждае от карта или компас“. Тя споделя още, че в албума се срещат всички неотъпкани пътеки и непознати музикални методи, които Lamb са избрали да следват през последните няколко години. Резултатът е непреходна, дълбоко емоционална колекция от музика и текст, които влизат под кожата ти и остават там много дълго след като е свършила последната песен.

Не пропускайте да чуете Lamb на живо и тяхната музикалната изповед Bakspace Unwind, както и вечните: “Gorceki” и “Gabriel”, които неведнъж са били точно описание на най-личните ни емоционални състояния.

Continue Reading
Advertisement