Connect with us

Lifestyle

ЗАМЕСТНИК КМЕТЪТ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА АЛБЕНА АТАНАСОВА ПОДКРЕПИ КОЛЕДНИЯ СПЕКТАКЪЛ „ПЕСЕН ЗА ДЕТЕ“

Avatar

Публикувано

на

IMG 1437

Събитието се организира от Фондация „Мечта за дете“ и в подкрепа мечтата за най-съкровеното и значимото за всяко семейство – да бъдат родители и да отгледат здраво и обичано дете,пишат от ПРофайл.

 „С радост подкрепям всяка инициатива, изправена пред необратимите процеси на демографския срив и овладяване на негативните тенденции в тази посока. Столична община също оказва подкрепа на младите семейства и предприема мерки, свързани с  повишаване на раждаемостта. 

Кампанията на Столична община „Нека бъдем по-добри“, която е насочена към подкрепа на различни социални инициативи, тази година се фокусирала върху една много важна обществено значима кауза: Информационна кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми под надслов „Да сверим биологичния си часовник“. Целта е информиране и превенция на жените за установяване на яйчниковия резерв в по-ранна възраст, което дава информация за репродуктивните им възможности.

Благодаря за поканата на председателят на фондация „Мечта за дете“ Ивелина Рускова да присъствам заедно на това вълнуващо събитие и на всички прекрасни певци и музиканти за чудесното настроение! Има много двойки, които в живота си минават по този дълъг път, сблъскват се с болката и отчаянието, но когато следват мечтата си, не се отказват и имат вяра детската усмивка ще озари дома им. Тогава си казваме, че целият този път си е заслужавал!

С огромно вълнение и надежда за всички семейства приех почетния знак на Фондация „Мечта за дете”. Радвам се, че каузата събира толкова много поддръжници, институции, общественици и известни личности, за да осъществят една мечта – семейства да станат родители. Поздравявам всички лица, които популяризират каузата и се надявам химна на организацията „Мечта за дете“ да допие повече популярност и с посланието си да зарежда с надежда.“ сподели заместник кметът на Столична Община Албена Атанасова. 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement