Connect with us

Кино

Започнаха снимките на предисторията на Game of Thrones

Avatar

Публикувано

на

a knight of the seve 66731c1991cff scaled

Снимка: HBO

Оригиналния HBO драматичен сериал A Knight Of The Seven Kingdoms вече се снима в Белфаст, Ирландия. Продукцията е адаптация на повестта на Джордж Р. Р. Мартин „Странстващият рицар”.

Действието се развива един век преди събитията от „Игра на тронове“ и проследява двама герои, които скитат из Вестерос – младият, наивен, но и смел рицар, сир Дънкан Високия, и неговият дребен оръженосец Ег. По това време на Железния трон седи родът Таргариен и споменът за последния дракон все още не е изчезнал от паметта на живите. А героите дори не подозират, че ги очакват велики съдби, мощни врагове и смели подвизи.

Към Питър Клафи и Декстър Сол Ансел, които влизат в ролите съответно на сир Дънкан Високия и неговият оръженосец Ег, се присъединяват Фин Бенет като Ерион Таргариен, Бърти Карвел като Бейлор Таргариен, Танзин Крауфорд като Тансел, Даниел Ингс като сир Лионел Баратеон и Сам Спруел като Мекар Таргариен.

Сценаристи са Джордж Р. Р. Мартин и Айра Паркър, които също така са и изпълнителни продуценти заедно с Райън Кондал, Винс Джерардис, Сара Брадшоу и Оуен Харис, който е и режисьор на три от общо шестте епизода. Сара Адина Смит (“Lessons In Chemistry”, “Hanna”, “Buster’s Mal Heart”) също ще режисира три епизода.

Advertisement

„Игра на тронове“ и „Домът на дракона“ са налични за стрийминг в Max.

Continue Reading
Advertisement