Открийте ни и в

Музика

Започна източноевропейското турне на MACHINE HEAD

публикувано

на

Започна източноевропейското турне на MACHINE HEAD 139

Започна източноевропейската част от световното турне на MACHINE HEADпредставящо по много специален начин творчеството и „живота” на бандата. Вижте изпълнените песни от концерта в Минск от тази събота:

 1.   Imperium
 2.   Beautiful Mourning
 3.   Now We Die
 4.   Bite the Bullet
 5.   Locust
 6.   From This Day
 7.   Ten Ton Hammer
 8.   This Is the End
 9.   Darkness Within
 10.   Bulldozer
 11.   Killers & Kings
 12.   Davidian
 13.   Descend the Shades of Night
 14.   Now I Lay Thee Down
 15.   Aesthetics of Hate
 16.   Game Over
 17.   Old
 18.   Halo

Както всички знаят, специалният концертAn Evening with MACHINE HEAD” ще се проведе у нас на 24 Септември от 19:30 часа в столичната зала Универсиада, а очакваната му продължителност е 150 минути.

Практически билети могат да бъдат закупени от всякъде след като те се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM, Ticket Pro и TicketLogic в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей) билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

След като цената на билетите стартира с цени от 40 и 45 лева, в момента тя е 50 лева. А в случай на налични в деня на събитието и на място в залата,  цената им ще е 60 лева.

Очаквайте още новини! Организаторите препоръчват навременното билетиране!

 

Актуален клип на бандата:

 

 

 

 

 

 

 

Реклама