Открийте ни и в

Музика

Започна SeeMe 7!

публикувано

на

Започна SeeMe 7! 137

Музикалното събитие на Югоизточна Европа SeeMe отваря врати за български артисти от музикалната сфера за седма година. Конференцията стартира на 25.09 с темата как музикалните събития и клубове могат да бъдат енергийно ефективни – EE MUSIC: “Пускай музика – пести енергия”. Част от програмата за деня e и темата за употребата на музикалните канали и социални мрежи „Дигитално музикално видео – Техники & Съвети” с лектори от YouTube, Vbox7 и др.
Специално разработената „Слушателска сесия“ дава шанс на всеки, който е създал авторска песeн да я представи пред потенциален издател, програмен или фестивален директор. От 16.15 – 18.00 ч. търсачи на таланти, ще слушат представените песни и ще дават насоки как да станат хитови.
Събитието ще бъде съпътствано и от богата клубна програма, в която редица столични клубове се включват като промоутъри. SeeMe стартира с парти в столичния клуб Терминал 1 с музиката на Shaker Maker. Партитата може да посетите и в Culture Beat, Memento, 4KM, Fabrika 126, Cosmo Club, Wake UP, Mixtape, Atelieto Bar, CLUBISM 5, Jules Verne, Backyard, NEU!BERLIN. Повече за клубната програма тук: http://seeme-sofia.com/index.php/party
Вторият ден от Конференцията (26.09) е посветен на „Стратегии в социалните медии за музиканти”, „Музиката и търговските марки”, „PR и музикални медии” и „Българският музикален сектор”.
От 17.45 – 19.00 ч. панелът „Попитай спонсора“ – дава шанс на музикалните промоутъри да се срещнат с бизнеса и да представят идейни проекти пред потенциални спонсори.
Конферентният ден ще завърши със среща на феновете с един от най-успешните drum&bass диджеи – DJ SS от 19.00 ч.
Съботният ден (27.09) е посветен на практическата част от творческия процес в музиката с DJ Steven от Metropolis, COOH и Sound Ninja.
Пълната програма на тазгодишното издание на SeeMe можете да видите тук: http://seeme-sofia.com/index.php/conference/conference-programme

Реклама