Открийте ни и в

Полезно

„Започни млад“ подкрепя български предприемачи в 7 града

Avatar

публикувано

на

„Започни млад“ подкрепя български предприемачи в 7 града 141

„Започни млад / Start Young“ на Списание „Български предприемач“ е 50-часово събитие, с цел осигуряване на практическо обучение и възможности за реализация на идеи на начинаещи предприемачи

През тази година най-голямото състезание за предприемачески идеи „Започни млад“ ще има седем големи издания. Предприемачите от София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Благоевград и Стара Загора ще имат възможност да получат подкрепа за реализация на идеите си, да спечелят много награди и да получат достъп до специализирани практически обучения.

Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне младите предприемачи чрез образование, популяризация и вдъхновение. Най-добрите проекти, които се класират на финалите получават и множество награди, както и подкрепа за реализация на идеите си.

„Започни млад“ (Start Young) е социално-образователна инициатива, която се реализира под формата на предприемачески съзтезания. Провеждат се 50-часови събития, които имат за цел да осигурят качествено практическо обучение за начинаещи предприемачи. Започвайки в петък вечер с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез интензивно генериране на идеи и откриване на решения с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

Участниците създават работещи стартиращи компании по време на събитието и са в състояние да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от местните предприемачи. Уикендът е съсредоточен около действия, иновации и образование.

Независимо дали участниците търсят обратна връзка за идея, съосновател, специфични набори от умения или екип, който да им помогне да изпълнят проекта си, „Започни млад“ (Start Young) е идеалната среда, в която да тестват идеята си и да направят първите стъпки към стартирането на собственото си начинание.

През тази година участниците в „Започни млад“ (Start Young) ще могат да вземат участие напълно безплатно и в BASE – обучителна програма, която следва приложен и изключително успешен модел, разработен в САЩ. По време на курса се придобиват знания и умения, нужни за стартирането и развитието на бизнес, както и достъп до важни бизнес контакти. Заниманията включват както теоритична, така и практическа част с много реални примери, игри и казуси.

Първото издание за 2022 година ще бъде на 4 февруари в Пловдив и ще се проведе онлайн.

Повече информация за „Започни млад“: https://www.bem.bg/startyoung

За повече информация и регистрация за събитието „Започни млад“ в Пловдив: https://www.bem.bg/event-details/start-young-1-1

Реклама